Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co jest ze mna nie tak?

Polecane posty

Gość gość

Czytam Wasze tematy i smutno mi się robi. Wydaję mi się, że jestem atrakcyjną kobietą, uwielbiam seks i strasznie mi go brakuje, ale odkąd zerwałam z facetem moje życie seksualne umarło. Zazdroszczę Wam przygód, romansów, nie wiem dlaczego ale widocznie nie potrafię nikogo oczarować, wyrwać :( Spotykam facetów, staram się być miła, kokieteryjna, ale zero odbioru. Jestem beznadziejna i umrę niedor****** :(

Gość Kinky Marley
:D czytasz jakieś schizofreniczne wizje jakiś ludzi co pół życia siedzą przy biurku. Najwidoczniej nie jesteś osobą która łaknie seksu z każdym, z byle kim. To sfera emocjonalna nadaje wyższej przyjemności w seksie. Nie sztuka po pijaku coś zrobić.

Gość gość
mam wymagania, ale często chce z kimś seksu, bardzo. Tylko nie umiem się zbliżyć, sprowokować sytuacji. Nie wiem jak niektórzy to robią, nawiązują romanse itd Może nie jestem atrakcyjna dla facetów :( tylko, że mam wrażenie że nieźle wyglądam a wiem, że nawet konkretne rapszle znajdują chętnych :p A ja nie :(

Gość gość
A co za problem znaleźć kogoś na seks? Zamieść ogłoszenie na jakimś portalu,a będziesz miała setki odpowiedzi od napaleńców... tylko wybierać ;)

Gość pier
a na jakim portalu szukać? jestem facetem z włocławka

Gość gość
założyłam na sympatii, niektórzy panowie całkiem całkiem, tylko boję się spotkania :( wydaje mi się, że to się nigdy dobrze nie kończy. Nie wiem jak podrywać facetów z mojego otoczenia. Jestem zainteresowana, staram się uwodzić, ale nic z tego nie wychodzi. Przecież nie podejdę do faceta i nie powiem jesteś ładny chodź do łóżka :o

Gość gość
Sympatie sobie odpuść, to portal dla dziwnych i zdesperowanych ludzi z ego do samego nieba ;) Jak chcesz poznać kogoś na dłużej, to zacznij od zwykłej rozmowy przez maila, potem jakiś spacerek i kawka, a dalej co będzie to będzie. A jak masz ochotę tylko na seks, to zamieść jakieś ogłoszenie że szukasz faceta do tego celu, określ swoje wymagania i coś się zawsze trafi ;) Ja kiedyś zamieściłem ogłoszenie i trafiła mi się fajna i bardzo sympatyczna dziewczyna z którą przyjaźnię się do dziś, a to już będzie 4 lata :)

Gość gość
a na jakim portalu proponujecie zamieścić ogłoszenie?