Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brzydki facet nigdy nie będzie miał kobiety z jaką by chciał być

Polecane posty

Gość gość
I żeby nie było ja nikogo nie dyskryminuję, każdy jest jaki jest i akceptuje to. Ale nie mów mi że musze być z byle kim z byle powodu.

Gość gość
Baby mają olbrzymie wymagania a teraz wielkie dziwo że faceci mają chociażby minimalne. No bo tak, faceci muszą się podporządkować, znać swoje miejsce w szeregi itd. Już nie czujecie że dominujecie i tego się obawiacie. Pewna grupa prawików się zbuntowała i to nie jest wam na ręke. Boli was fakt że ktoś może być sam ale szczęśliwy, niż zostać desperatem.

Czy ja gdzieś napisałam, ze chcę koniecznie rówieśnika?Napisałam tylko , że nie zamierzam być z facetem ponad 20 lat ode mnie starszym. Gościu , ta według ciebie przeciętna kobieta to piękna kobieta.Nie łudz się - na prawdziwie przeciętną nawet nie spojrzysz.I całą swoją osobowością buntuję sie przeciw spostrzeganiu kobiety TYLKO PRZEZ PRYZMAT WYGLĄDU.

Gość gość
Jddieidjdjdikdikdjd

Gość gość
Nie tylko ale między innymi. No bo to jest ważne, przynajmniej dla facetów. Facet kierują się przy wyborze partnerki instynktem seksualnym (wyłączając desperatów) bo taka jest natura mężczyzn, co wcale nie oznacza że inne cechy się nie liczą. Ale ta głównie, natury nie oszukasz Czterdziecho. Skoro uważasz że dla mnie przecietna to piekna, to w takim razie ty sugerujesz że prawdziwie przecietna to brzydka.

Tysiące lat cywilizacji i własnoręczne wrzucanie się do kategorii osób myślących fiutkiem.Naturę da się oszukać - wykształceniem, myśleniem i uczuciami wyższymi.A nie stawianiem się w szeregu z gorylem i psem dingo.

Gość gość
Brzydki facet będzie miał kobietę jaką chce,jeśli się jej spodoba.Dla niej nie będzie brzydki.Ot filozofia.

Gość gość
Autorze radzę C***atrzeć na kobiety nie tylko pod względem urody. I nie zrozum mnie źle, nie chodzi o to żebyś brał taką co Ci się nie podoba, ale radzę uważać na tzw. księżniczki. Na własnym przykładzie mogę powiedzieć że kiedyś byłem głupi i dałem się takim omamiać. One na mnie korzystały a ja latałem za nimi jak wierny pies. Teraz zmieniłem podejście do kobiet i widzę rezultaty. Nie dam się więcej wykorzystać i zawsze sprawdzam zamiary panny z którą się spotykam.

Gość do gość
niektorym moze byc ciezej o madra, niz o ladna. inteligentna kobieta nie wezmie byle kogo.

Gość do Czterdziechy
rozwodnicy obciazenie alimentami po oplaceniu rachunkow maja ledwo na piwo z kumplami, wiec wola zyc w abstynencji lub chodzic do agencji albo niezobowiazujaco sypiac z kumplami. takiego bys nie chciala pewnie, a przecietny wolny rozwodnik kolo 40tki taki jest.

Moja była lubi atletycznych facetów, a siedzi teraz z gościem który ma tyle w udzie co ja w ręce...do tego został wylany ze studiów i ma długi xd Wygląd nie ma znaczenia, liczy się kwestia podejścia psychologicznego do kobiety. Wierzcie i obrażajcie się, ale każdą kobietę idzie poderwać.

Gość gość
liczy sie czy gosciu sie z nia ozeni.

Gość gość
''Każdą kobietę idzie poderwać'' Nie każdą,bo kobiety dzielą sie na 3 grupy: -zajete które nawet jakby nie byly zajete to by nie chciały -wolne ale nie chcą bo nie pasujesz do jej wymagań -takie które chcą ale wtedy Ty nie chcesz

Gość gość
I jeszcze takie ktore biora wszystko jak leci jak juz dostana kopa od jakiegos przystojnego kolesia

Gość brzydula i co z tego
Jejku faceci macie problem, bądźcię sobie z pięknymi jak chcecie. Nie ma przymusu, że brzydki to tylko z brzydką dziewczyną ma być. Ja za takimi jęczącymi na forum płakać nie będę.

Mówię o sytuacji w której to ja chcę. To że kobieta jest zajęta nic nie znaczy, czasem taką łatwiej poderwać niż wolną. Nie jestem w jej typie ? W końcu zacznę (...) ;)

Gość brzydalll
Ja nie jestem w typie żadnej, skumulowały się w moim wyglądzie same wady. Zostanę pustelnikiem, mówi się trudno.

Gość brzydalll
Raczej paskudnym ryjem, ale fakt - przegrywam już na starcie.

Jak będziesz tak mówił to faktycznie żadna Cię nie zechce. Kobiety nie lubią płaczących i zakompleksionych pipek.

Gość brzydalll
Kobiety nie lubią przed wszystkim facetów na widok których zbiera im się na wymioty, odrzucają ich z miejsca i do etapu na którym mogłyby dowiedzieć się, że facet jest zakompleksiony nawet nie dochodzą.

Gość gość
Co myślicie o Ewie Chodakowskiej? Pytanie tylko do mężczyzn, zwłaszcza do PrawdziwyAutor i Autornr2

Gość brzydula i co z tego
Jeszcze nie spotkałam osoby na widok której wzbierało mnie na wymioty. Zdarzyło mi się jednak skrzywić na widok pewnego Pana i pomyśleć: jejku jaki brzydki. Pech chciał, że po paru minutach z nim spędzonych, po kilku zdaniach z nim zamienionych przepadłam, zupełnie inaczej zaczęłam na niego patrzeć, byłam zauroczona ;-)

Gość gość
Chodakowska twarz ma przecietna ale mógłbym ja grzmotnac :D

Gość gość
''I jeszcze takie ktore biora wszystko jak leci jak juz dostana kopa od jakiegos przystojnego kolesia'' Takie do dostaną kopa od przystojnego szukają kolejnego przystojnego. Tak mają zakodowane w mózgu że muszą mieć przystojniaka i jesli bedzie trzeba to zostanie im palec w pochwie i wzdychanie do Zakościelnego.

Gość gość
aha twarz przeciętna, hm... dalej czekam na opinie autornr2 i prawdziwyautor, wiemy że masłowska ma 3/10 to ciekawe ile gwiazdek ma ewa ch.

Gość gość
Ewa ma 8/10, twarz średnia ale figura super :D

Gość gość
No niestety dziewczyny, skoro buzi nie macie zbyt urodziwej to chociaż o talię zadbajcie, Ewa jest tego przykładem :D Tak samo z facetem, może mieć niezbyt atrakcyjną twarz, ale jak jest dobrze zbudowany to zyskuje u kobiet :D