Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brzydki facet nigdy nie będzie miał kobiety z jaką by chciał być

Polecane posty

Gość gość
OJP 8/10? dałabym jej tyle co masłowskiej, no może 1pkt więcej

Gość tojaijatylkojakobieta
"To nie uroda,ale brak pewności siebie tworzy problemy.O ile u kobiet uroda jest ważna,ponieważ mężczyźni są wzrokowcami,równie odmienna jest sytuacja mężczyzn.W ich wypadku główną rolę odgrywa pewność siebie,sposób na życie a przede wszystkim mózg." mój komentarz: ahahahahahahahaha, chciałbyś, skoro dla mężczyzn tak ważny jest wygląd kobiety, to co, dla kobiet nie może być??? Myślę, że tutaj w obu przypadkach, u obu płci, jest tak samo i niestety, jeśli facet jest dla kobiety bardzo, ale bardzo nieatrakcyjny, pewność siebie i błyskotliwość choć nie wiem jaka, g***o dają, zostanie najwyżej zakwalifikowany do szufladki "najlepszy przyjaciel". Choć oczywiście dla każdego co innego może być ładne, celowo napisałam o atrakcyjności, a nie przystojności. Faceci, którzy myślą, że dla kobiety nieważna jest atrakcyjność tylko się łudzą, to takie same bajki jak te, że rozmiar nie ma znaczenia ;)

Gość gość
wiesz, jeżeli chodzi o konkretną laskę - to się zgadzam. Ale facet pewny siebie zwiększa swoje szanse na potencjalną partnerkę, być może brzydszą a może po prostu inną niż ta którą sobie wypatrzył.

Gość brzydalll
Pewność siebie może pomóc komuś kto wygląda chociaż przyzwoicie, prawdziwym brzydactwom nie pomoże nic.

Gość gość
Znam wiele, wiele kobiet, które pwenością siębi i tupetem wmówiły facetom, że są ładne...

Gość gość
tojaijatylkojakobieta- Jesteś żałosną pustaczką, oby Cie los kiedyś pokarał przystojniakiem który potraktuje Cie jak ścierkę Właśnie przez takie panie jak ta powyżej postanowiłem że mam gdzieś je oczekiwania i nie zmienię swoich. Sobie bierz amanta jakiego chcesz, i tak będę mieć laskę ładniejszą od Ciebie.

Gość słabsza genetycznie
Dziewczyny, byłyście na topiku ,,małe cycki to tragedia"? To jest jakaś totalna masakra, co tam faceci wypisują. Nie no, jak tak czytam kafe, to tylko utwierdzam się w przekonaniu, że nigdy z nikim nie będę. :(

Gość gość
I co chcesz robic Brzydalu, skoczysz ?

Gość brzydalll
Gdzie mam skoczyć? Do sklepu? Nic nie zrobię, jest jak jest.

Gość gość
Tak, ale to niestety prawda co piszą, będę dla takiego na 1 raz lub dwa razy a później poleci do takiej z biustem, nawet nie ma się co oszukiwać, nie mogę miec o to pretensji do nikogo bo to czysta hipokryzja :(

Gość słabsza genetycznie
*byłyście na topiku - czy widziałyście topik, powinno być

Gość gość
Brzydalu nie skacz, zrób pięknotkom na złość i uzbieraj na dziewczynę z agencji :D

Gość brzydalll
Do tego potrzeba więcej śmiałości.

Gość gość
Piekna dziewczyne z agencji. Jak szalec to szalec.

Gość słabsza genetycznie
,,Tak, ale to niestety prawda co piszą, będę dla takiego na 1 raz lub dwa razy a później poleci do takiej z biustem, nawet nie ma się co oszukiwać, nie mogę miec o to pretensji do nikogo bo to czysta hipokryzja" - no tak, czyli potwierdza się, że kobieta musi być: ŁADNA, SZCZUPŁA I Z DUŻYM BIUSTEM+ wiecznie młoda i chętna do tego. Nie no, faceci wcale nie mają wymagań, wcale. :(

Gość gość
brzydalu ty jestes brzydki czy niesmialy czy i jedno i drugie

Gość gość
mi brakuje tylko biustu, panowie interesują się mną, ale do czasu, teraz już się z nikim nie spotykam, po co? nie będę walczyć z naturą, mam wszystko oprócz biustu. nie muszą być wielkie ale deski odpadają w przedbiegach lub max po kilku razach jak juz się taką nacieszy, pokaże kumplom to może ją kopnąć w d**ę + oczywiście wszystkim zaufanym znajomkom zdradzi przyczynę rozstania, na co brzydkie biuściaste laski odpowiedzą "buahahaha"

Gość gość
Oczywiście że piękną, a jaką? Po co tam śmiałość? Idziesz,płacisz i dostajesz to chcesz. Oczywiście piękne kafeterianki nie będą mogły tego przeboleć że prawik brzydal uprawiał seks z atrakcyjniejszymi od nich. :D

Gość słabsza genetycznie
Całego topiku nie przeczytałam, żeby po raz stotysięczny w życiu nie przeżywać totalnego rozstroju nerwowego z powodu swoich proporcji ciała (dla niewtajemniczonych, mam tak ,,lubianą" przez facetów figurę gruszki), ale to co mnie zszokowało, to wklejone zdjęcie bardzo ładnej, szczuplutkiej dziewczyny z ładnym proporcjonalnym do sylwetki biustem i komentarze, że biust ma obleśny i że przez to, że nie jest wielki jest skreślona. PARANOJA.

Gość brzydalll
Jakim cudem mam być śmiały skoro wyglądam tak jak wyglądam?

Gość gość
ale dziewczyne masz

Gość gość
Jak wyglądadsz?

Gość słabsza genetycznie
Tak tak faceci, oglądajcie więcej tych polnoli, a niedługo nawet jedna na sto nie będzie wam się podobać. W zasadzie to żadna realna nie będzie wam odpowiadać, zawsze będzie coś do czego się przyczepicie. :o

Gość gość
nie przez to że nie jest wielki, mógłby być 2 rozmiary wiekszy - pisze to deska, biust ma(my) kiepski to fakt ale nie widziałam zeby ktoś pisał ze obleśny. Osobiście uwazam to za niedorozwój, jak patrzę na siebie to tak się czuję, uwięziona wciele 11latki :(

Gość brzydalll
Wyglądam źle, bardzo źle. Ludzi staram się unikać, w sumie nie zaskoczą mnie komentarzami, których już wcześniej nie słyszałem, ale nigdy to miłe nie było i nie jest.

Gość słabsza genetycznie
U mnie problemem są proporcje. Biust (i ogólnie tors) tyje mi praktycznie ostatni. Nie zapominaj, że cycki to przede wszystkim tłuszcz.

Gość gość
Jestes prawikiem ?

Gość brzydalll
To chyba oczywiste, skoro jestem brzydki i nie byłem do tej pory na diwkach :o

Gość gość
To idz na d****** Zrobia ci co zechcesz

Gość słabsza genetycznie
Nie no serio, dla facetów tylko atrakcyjność seksualna kobiety się liczy. :(