Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brzydki facet nigdy nie będzie miał kobiety z jaką by chciał być

Polecane posty

Włąściwie należałoby sprowadzić ten wątek do stwierdzenia - przy przeciętnej mi nie staje.Wiem, że to wulgarne, ale jakże prawdziwe. Szkoda mi mężczyzn.Nie potrafią odnaleźć się w świecie - co raz więcej oczekują,co raz mniej potrafią dać.Okazało się, że kobiety są lepsze w pracy, życiu, dawaniu sobie radę w pojedynkę.Często lepiej zarabiają,są lepiej wykształcone - uroda to ostatni bastion gdzie można nam dokopać.

Włąściwie należałoby sprowadzić ten wątek do stwierdzenia - przy przeciętnej mi nie staje.Wiem, że to wulgarne, ale jakże prawdziwe. Szkoda mi mężczyzn.Nie potrafią odnaleźć się w świecie - co raz więcej oczekują,co raz mniej potrafią dać.Okazało się, że kobiety są lepsze w pracy, życiu, dawaniu sobie radę w pojedynkę.Często lepiej zarabiają,są lepiej wykształcone - uroda to ostatni bastion gdzie można nam dokopać.

Gość tralalilalila
Nie no ten moj jednak nie jest wcale brzydki :-)

Gość słabsza genetycznie
,,Włąściwie należałoby sprowadzić ten wątek do stwierdzenia - przy przeciętnej mi nie staje." - cha cha, super pointa, strzał w dyszkę. :)

Gość gość
no i kobiety zakrzyczaly brzydala. a ja sie zaloze ze brzydal tak pisze ale sam jest z jakas ladna dziewczyna.

Gość słabsza genetycznie
,,a ja sie zaloze ze brzydal tak pisze ale sam jest z jakas ladna dziewczyna." - której wypomina, ze nie jest pięknością. :P

Gość brzydalll
Z jednej strony narzekasz że nie masz powodzenia, a z drugiej nie chcesz być seksowna. O co więc chodzi? Prawda jest taka że jeśli kobieta jest bardzo piękna może chodzić nawet w habbicie a jeśli same sobie pozostawiacie wiele do życzenia co do waszej urody to powinnyście być wulgarne jednak. Piękna może być szarą myszką, mniej urodziwej nie wypada.

Gość gość
to wszystko tylko gadanie. piekna zawsze znajdzie kogos a brzydka zawsze odpadnie jak piekna sie pojawi.

Gość brzydalll
Nie mam na celu żadnej wypominać czegokolwiek. Same decydujecie o tym czy chcecie być atrakcyjne chociaż minimalnie czy nie. Nie wierze że każda z was wygląda jak żona Shreka.

Gość gość
piekna to i seksowna. nie ma brzydkiej i seksownej

Gość gość
widziales chociaz jedna brzydka a seksowna ?

Gość gość
A nie wpadłeś chłopie na to , że chcemy być kochane za co innego niż wygląd?Ja w przeciwieństwie do dziewczyn jestem w wieku, że już lepiej nie będzie.Lada moment będę mieć zmarszczki, żylaki, różne choroby.Przebieranie się za gorącą laskę nie będzie seksowne - będzie mega żałosne.Każda kobieta zdaje sobie sprawę z przemijania, z kuchości własnego wyglądu i nie na nim chce budować własne szczęście i związek.Tak łatwo stracić urodę...I co wtedy zostaje?Byłam z facetami, którym daleko było do tego co mi się podoba.Potrafiłabym być z facetem po wypadku, brzydkim, starszym byle mnie kochał.Mnie , a nie tylko moje ciało.

Gość słabsza genetycznie
Coraz lepsze te rady. A potem te niby pretensje i żale, że nie ma normalnych porządnych kobiet, tylko same lafiryndy. Ja tam się nie ugnę.

Ależ zakładam się ,że każda z nas jest na swój sposób ładna.Tylko dogi brzydallu NIE DOŚĆ ŁADNA dla większości facetów. Patrzę na swoje zdjęcia sprzed 15-20 lat.Ładna buzia, uśmiech, zgrabne nogi, piękny dekolt.Nawet figura przeciętna.I co?I nic.Żadnego wielbiciela,randek, zaczepiania, podrywania. Jakbym nie istniała.

Gość brzydalll
Ale wam zależy na miłości czy pożądaniu ze strony mężczyzn? Zdecydujcie się, jak chcecie tylko tego żeby was kochał nieskazitelnie to może zapiszcie się do ruchu czystych serc? My faceci to wzrokowcy i nic na to nie poradzimy. Musi być chociaż jedna cecha atrakcyjności u was jeśli chcecie być pożądane. Ale jak na własne życzenie zapieracie się mówiąc że nie chce się wam, że jest już za późno, że nie warto dla faceta świni itd. no to niestety pozostaniecie w swojej stagnacji. Wiecie co? Weźcie przykład z lalek barbie. Nie ich inteligencji ale urody i zadbania. Z brzydkiej może pieknej sie nie zrobi ale barbie na pewno by się dało.

Gość gość
ale panowie za urode chetnie zaplaca. wybacza zdrady , pozwola soba pomiatac byle tylko byla piekna. ile razy ja to widzialam.

Gość gość
brzydal ale to o tym mowimy. pokaz mi jedna brzydka a aseksowna. powiedz ile razy pozadales brzydka . ani razu.

Dobra chłopie - robimy sobie operacje i zmienimy się w Babie.ale wtedy chcemy - faceta z kasą, wysokiego, przystojnego, pachnącego, z własnym mieszkaniem, dobrym samochodem.I odpowiednim przyrodzeniem.Bo mały fiutek jest żałosny.Jednym słowem całościowo jedziemy po bandzie. Spełniasz moje kryteria?

Gość brzydalll
''Patrzę na swoje zdjęcia sprzed 15-20 lat.Ładna buzia, uśmiech, zgrabne nogi, piękny dekolt.Nawet figura przeciętna.I co?I nic.Żadnego wielbiciela,randek, zaczepiania, podrywania.'' Albo kłamiesz albo miałaś pecha. Normalnie powinnaś być rwana jeśli jest tak jak piszesz.

Gość gość
ja nie mam ladnej buzi zgrabnych nog i dekoldu. jak mam byc seksowna bo nie wiem.

I jeszcze jedeno brzydallu.Wy nie potraficie kochać.Bo jeśli się kogoś kocha to się go pożada.Wy sobie z krzyża chcecie spuścić.Za dużo p****li synek.Wypaczyły ci mózg. Są chwile,kiedy żadna kobieta nie wygląda jak sekslaska.Są chwile,kiedy nie można uprawiać seksu i pożądanie jest wręcz szkodliwe. A teraz zastanów się jakby ci było fajnie jakbyś był dla kogoś TYLKO ciałem penisem (koniecznie dorodnym).Niczym więcej.

Gość brzydalll
''powiedz ile razy pozadales brzydka . ani razu.'' Bo jeśli ta brzydka utwierdza sie w przekonaniu ze taka jest i przez to sie zaniedbuja pozostajac brzydką nadal to nic dziwnego ze nie jest pozadana. Chcialabys faceta nieszkaradnego ale tez nie modela ktory wmawiałby sobie ze jego wyglad nie jest nic wart i tymze wygladem przez swoje zaniedbanie przypominałby Józka spod dworca głównego? Czterdziecha Ty manipulujesz. Albo nie rozumiesz o co mi chodzi albo tylko udajesz, Chyba faktycznie jestes trollem.

Nie kłamię.Przysłać ci zdięcie?Bo widocznie ta buzia byłqa nie dość ładna, nogi nie dość zgrabne, a dekolt za bardzo ukryty.I nie otaczał mnie nimb "ale niezłą dupa jestem".Wydawałam się sobie za gruba, za brzydka,A faceci to durnie, widzą tylko to co krzyczy.I to co się innym podoba.Może miałąm nieśmiałego wielbiciela - któemu dziś chętnie wybiłabym za tą nieśmiałość zęy.Ale myślę, że po prostu to co mi się wydawało ładne NIE BYŁO DOŚĆ ŁADNE.

Gość gość
no wlasnie. nigdy nie wybierzesz brzydkiej. wybierzesz piekna. nic nowego. kazdy wybierze piekna.

Gość brzydalll
Człowiek składa się również z ciała wiec nie widze w tym nic niestosownego. Wiadomo że nie tylko chodzi o to aby byc samym ciałem bez emocji bo wtedy nie bylibysmy ludzmi a co najwyzej rozkladajacymi sie zwlokami :D Manipulujesz bezczelnie pisząc że aby być ekstra laską musisz robić tysiące zabiegów w Indiach. Masz w sobie coś ładnego? Jak nie to schudnij, wytapetuj buźkę, odchudź nogi i tyłek.

Gość gość
a wiesz ze piekne maja wielu co je chca. piekna znajdzie pieknego a ty zostaniesz sam. nie pomoze ani zwiazek ani kasa ani zapewnienia. co wtedy zrobisz?

Gość słabsza genetycznie
,,Weźcie przykład z lalek barbie. Nie ich inteligencji ale urody i zadbania." - przepraszam za wulgaryzm, ale: YEBŁAM. Chłopie, późno już.