Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozwodniczki, 30letnie zrozpaczone singielki.Rzygam wami.

Polecane posty

Gość Taki_jeden_964
2014-04-11 16:59:17 gość "Wy drodzy niedorozwinięci chłopcy jesteście takimi g***ami, które wasze matki wysrały, was nie urodzono, was wysrano, jesteście więc takim gównem" xxx Dzięki. :) xxx 2014-04-11 21:15:07 gość ja mam 28lat i teraz chyba czuje się w swoim epicentrum kobiecości, ciało przez codzienne intensywne ćwiczenia mam jędrniejsze niż za czasów liceum, mam więcej pieniędzy a co za tym idzie czuje się bardziej zadbana - długie włosy będące pod opieką dobrego fryzjera, dobre kosmetyki, świetne jakościowo ciuchy. xxx Ja znam taką 33 letnią. ❤️

Gość gość
Prośba: mniej ,,jarz'' a więcej ,,rozum'', wszak masz, jak piszesz, 31 lat. ,,Jarzenie'' zostaw wspomnianym 23-latkom, bo tobie to nie wychodzi i, wbrew temu co możesz o sobie sądzić, ciebie przynajmniej nie odmładza. ;) One mają prawo tylko ,,jarzyć'', bo na ogół ,,jarzą'' więcej niż ty potrafisz ,,zrozumieć''.;) Krótko mówiąc: głupkowaty, zarozumiały paszkwilu z oponą po trzydziestce przestań zaśmiecać ten temat nachalną reklamą swojego bloga, który odwiedziło w sumie 50 osób. ;) Pisuję tutaj od czasu do czasu jedynie celem utwierdzenia się w przekonaniu o bezgranicznej, nieuleczalnej kobiecej tępocie. ZROZUMIAŁAŚ ???

Gość gość
słoneczko, nie moja wina, że nie załapałeś żartobliwego tonu :) rozluźnij poślady, przyda Ci się! i pisz więcej, zapewniasz mi stałą rozrywkę. odwiedzaj też mój blog jak najczęściej, zapraszam! może się co nieco nauczysz z niego!

Gość gość
hej chlopie- ty jesteś gejem! Jeszcze nie wiesz?

Gość gość
a i zapomniałam - rybko, nie używaj słów, których nie rozumiesz! "paszkwil" ma zupełnie inne znaczenie niż to, w którym go użyłeś. a taki wykształcony i elokwentny, no, wstyd i hańba :) pozdrawiam gorąco i zapraszam: http://taknie/por/uc/hasz.blog.pl/

Gość jadlam meksykanskie zarcie
@szpinak okraszony slonina Ale zes mnie zaimponowal mlodzieniec oczko.gif Taki zes filozofowaty, wykwintny, "transcenscentny" i kosmiczny galaktycznie. I jak tu dyskutować z kimś dla kogo ,,transcendentalny'' i ,,transcendentny'' to jedno i to samo, głupia babo. i tu sie pomyliles czleku bo szpinak chyba celowo przekrecil ten wyraz i napisal "transcenscentny" - zgaduje, ze dla wiekszego obsmiania tych twoich wyintelektualizowanych powiedzonek. A semantyka pozostaje rzecza daleko czwartorzedna.

Gość gość
ej c***o nie masz zycia?

Gość gość
Nie mam. Moje życie to ty kafeteryjna grubasko. Kocham cię bezgranicznie. 12/10. A twojego bloga polecę wszystkim moim znajomym, którzy nie wiedzą jak ******* Wydaje mi się, że przynajmniej jeden, ale jestem za słabym psychologiem żebym mógł to ocenić, powinien nabić z 20 wejść. Powodzenia w prowadzeniu bloga moja ty słitaśna trzydziestko. Tylko nie zapomnij odgasić papierosa jak już wyjdziesz na ,,przerwę'' w korporacji. Jeszcze cię wsadzą do psychiatryka jako ,,podpalaczkę''.

Gość zesrajcie sie wszyscy razem
medlicie ten temat jak banda przychlastow. Jeden cos dosadzi, zaraz nastepny swoje doda, jakas inna sie upoci brzy odpisywaniu i tak w kolko macieja.

Gość padłaaaaam
Kolo .... Po pierwsze nie wiem jakie 30stki spotkałeś na hm...swej drodze-współczuję im ogromnie Twego towarzystwa! :) oj nawet nie wiesz jak bardzo upierdliwe jest tracenie czasu w towarzystwie buraka ;P Po drugie ... Daję sobie cycki obciąć,że przy pierwszym spotkaniu zmoczyłbyś majtki dyskretnie przy moim"Pan stoi w kolejce?"Po trzecie ... gdzieś się k***a chował dzbanie?Czwarte...nie odwiedzałam kafe ze 3 lata i dzięki Tobie wiem,że miną kolejne 3 zanim zajrzę :P Piąte ... tylko faceci- frustraci zakładają wątki z d**y haha;normalni balują ... w sobotnie noce właśnie między tymi 30stkami.Po ostatnie ... myślę,że albo jesteś gejem albo(bardzo prawdopodobne)Ty nigdzie z kumplami nie byłeś!!!żyjesz w wyimaginowanym świecie,Twoja fantazja ;)Do reszty mi Ciebie szkoda,żeś taki bidny,nikt nie lubi .... Dla Twojej wiadomości mam mniej lat i z reguły nie jestem chamska,ale cóż można napisać takiemu oszołomowi?no cóż? ;) życzę,żeby Ci ręka nie omdlała jak już zakumasz co to jest sex haha Gregory Clooney się znalazł,krytyk k*******a

Gość gość
myślę,że autor chodzi na solarium i maluje paznokcie :O

Gość gość
Hahahaha kolejny zraniony prawniczek temat zakłada

Gość gość
Jak zwykle frustratka bedzie zganiala na prawiczkow żałosne

Gość gość
pewnie, zaproś swoich kolegów :) czekam na odwiedziny z utęsknieniem, słodziaczku! zobacz, jaki piękny dzień, wyjdź pobiegać, musisz trzymać formę dla 23-latek :D pozdrawiam z trzydziestego piętra biurowca szklanych drzwi - mamy tu taras do jarania fajków, od czasu do czas któreś z nas zwiewa i kolejny szczurek zajmuje nasze miejsce :)

Gość gość
Nie martwcie się kobiety. Może znajdzie się taki, co pokocha nieszczęśliwą zołzę, ukrytą za zasłoną dymną.