Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Rozwodniczki, 30letnie zrozpaczone singielki.Rzygam wami.

Polecane posty

Go艣膰 Taki_jeden_964
2014-04-11 16:59:17 go艣膰 "Wy drodzy niedorozwini臋ci ch艂opcy jeste艣cie takimi g***ami, kt贸re wasze matki wysra艂y, was nie urodzono, was wysrano, jeste艣cie wi臋c takim g贸wnem" xxx Dzi臋ki. :) xxx 2014-04-11 21:15:07 go艣膰 ja mam 28lat i teraz chyba czuje si臋 w swoim epicentrum kobieco艣ci, cia艂o przez codzienne intensywne 膰wiczenia mam j臋drniejsze ni偶 za czas贸w liceum, mam wi臋cej pieni臋dzy a co za tym idzie czuje si臋 bardziej zadbana - d艂ugie w艂osy b臋d膮ce pod opiek膮 dobrego fryzjera, dobre kosmetyki, 艣wietne jako艣ciowo ciuchy. xxx Ja znam tak膮 33 letni膮. 鉂わ笍

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Pro艣ba: mniej ,,jarz'' a wi臋cej ,,rozum'', wszak masz, jak piszesz, 31 lat. ,,Jarzenie'' zostaw wspomnianym 23-latkom, bo tobie to nie wychodzi i, wbrew temu co mo偶esz o sobie s膮dzi膰, ciebie przynajmniej nie odm艂adza. ;) One maj膮 prawo tylko ,,jarzy膰'', bo na og贸艂 ,,jarz膮'' wi臋cej ni偶 ty potrafisz ,,zrozumie膰''.;) Kr贸tko m贸wi膮c: g艂upkowaty, zarozumia艂y paszkwilu z opon膮 po trzydziestce przesta艅 za艣mieca膰 ten temat nachaln膮 reklam膮 swojego bloga, kt贸ry odwiedzi艂o w sumie 50 os贸b. ;) Pisuj臋 tutaj od czasu do czasu jedynie celem utwierdzenia si臋 w przekonaniu o bezgranicznej, nieuleczalnej kobiecej t臋pocie. ZROZUMIA艁A艢 ???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
s艂oneczko, nie moja wina, 偶e nie za艂apa艂e艣 偶artobliwego tonu :) rozlu藕nij po艣lady, przyda Ci si臋! i pisz wi臋cej, zapewniasz mi sta艂膮 rozrywk臋. odwiedzaj te偶 m贸j blog jak najcz臋艣ciej, zapraszam! mo偶e si臋 co nieco nauczysz z niego!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hej chlopie- ty jeste艣 gejem! Jeszcze nie wiesz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a i zapomnia艂am - rybko, nie u偶ywaj s艂贸w, kt贸rych nie rozumiesz! "paszkwil" ma zupe艂nie inne znaczenie ni偶 to, w kt贸rym go u偶y艂e艣. a taki wykszta艂cony i elokwentny, no, wstyd i ha艅ba :) pozdrawiam gor膮co i zapraszam: http://taknie/por/uc/hasz.blog.pl/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jadlam meksykanskie zarcie
@szpinak okraszony slonina Ale zes mnie zaimponowal mlodzieniec oczko.gif Taki zes filozofowaty, wykwintny, "transcenscentny" i kosmiczny galaktycznie. I jak tu dyskutowa膰 z kim艣 dla kogo ,,transcendentalny'' i ,,transcendentny'' to jedno i to samo, g艂upia babo. i tu sie pomyliles czleku bo szpinak chyba celowo przekrecil ten wyraz i napisal "transcenscentny" - zgaduje, ze dla wiekszego obsmiania tych twoich wyintelektualizowanych powiedzonek. A semantyka pozostaje rzecza daleko czwartorzedna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ROTFL

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ej c***o nie masz zycia?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie mam. Moje 偶ycie to ty kafeteryjna grubasko. Kocham ci臋 bezgranicznie. 12/10. A twojego bloga polec臋 wszystkim moim znajomym, kt贸rzy nie wiedz膮 jak ******* Wydaje mi si臋, 偶e przynajmniej jeden, ale jestem za s艂abym psychologiem 偶ebym m贸g艂 to oceni膰, powinien nabi膰 z 20 wej艣膰. Powodzenia w prowadzeniu bloga moja ty s艂ita艣na trzydziestko. Tylko nie zapomnij odgasi膰 papierosa jak ju偶 wyjdziesz na ,,przerw臋'' w korporacji. Jeszcze ci臋 wsadz膮 do psychiatryka jako ,,podpalaczk臋''.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zesrajcie sie wszyscy razem
medlicie ten temat jak banda przychlastow. Jeden cos dosadzi, zaraz nastepny swoje doda, jakas inna sie upoci brzy odpisywaniu i tak w kolko macieja.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pad艂aaaaam
Kolo .... Po pierwsze nie wiem jakie 30stki spotka艂e艣 na hm...swej drodze-wsp贸艂czuj臋 im ogromnie Twego towarzystwa! :) oj nawet nie wiesz jak bardzo upierdliwe jest tracenie czasu w towarzystwie buraka ;P Po drugie ... Daj臋 sobie cycki obci膮膰,偶e przy pierwszym spotkaniu zmoczy艂by艣 majtki dyskretnie przy moim"Pan stoi w kolejce?"Po trzecie ... gdzie艣 si臋 k***a chowa艂 dzbanie?Czwarte...nie odwiedza艂am kafe ze 3 lata i dzi臋ki Tobie wiem,偶e min膮 kolejne 3 zanim zajrz臋 :P Pi膮te ... tylko faceci- frustraci zak艂adaj膮 w膮tki z d**y haha;normalni baluj膮 ... w sobotnie noce w艂a艣nie mi臋dzy tymi 30stkami.Po ostatnie ... my艣l臋,偶e albo jeste艣 gejem albo(bardzo prawdopodobne)Ty nigdzie z kumplami nie by艂e艣!!!偶yjesz w wyimaginowanym 艣wiecie,Twoja fantazja ;)Do reszty mi Ciebie szkoda,偶e艣 taki bidny,nikt nie lubi .... Dla Twojej wiadomo艣ci mam mniej lat i z regu艂y nie jestem chamska,ale c贸偶 mo偶na napisa膰 takiemu oszo艂omowi?no c贸偶? ;) 偶ycz臋,偶eby Ci r臋ka nie omdla艂a jak ju偶 zakumasz co to jest sex haha Gregory Clooney si臋 znalaz艂,krytyk k*******a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
my艣l臋,偶e autor chodzi na solarium i maluje paznokcie :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hahahaha kolejny zraniony prawniczek temat zak艂ada

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak zwykle frustratka bedzie zganiala na prawiczkow 偶a艂osne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
pewnie, zapro艣 swoich koleg贸w :) czekam na odwiedziny z ut臋sknieniem, s艂odziaczku! zobacz, jaki pi臋kny dzie艅, wyjd藕 pobiega膰, musisz trzyma膰 form臋 dla 23-latek :D pozdrawiam z trzydziestego pi臋tra biurowca szklanych drzwi - mamy tu taras do jarania fajk贸w, od czasu do czas kt贸re艣 z nas zwiewa i kolejny szczurek zajmuje nasze miejsce :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie martwcie si臋 kobiety. Mo偶e znajdzie si臋 taki, co pokocha nieszcz臋艣liw膮 zo艂z臋, ukryt膮 za zas艂on膮 dymn膮.

Udost臋pnij ten post