Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sok z aloesu

Polecane posty

Gość gość

Witam, probowal ktos kuracje picia soku z aloesu?kupilam sok z Bio Aloesu.Zapach mnie odrzucil ale pani w sklepie przekonywala ze sok jest dobry na cere wlosy itd.Moze ktos pomoze?Pozdrawiam

Gość gość
Dolewam ok. 3 łyżeczki do szklanki wody i piję w ciągu dniu. Dodatkowo przemywam nic twarz rano i wieczorem. Moim zdaniem pomaga na cerę ale też na zaparcia.

Wcale nie jest taki niedobry jak Ci się wydaję, ja go piłam swego czasu 2-3 łyżki dziennie. Na butelce jest napisane by pić 50mlsoku na dzień. Ja robiłam tak, że szybko do ust, od razu połknąć i po sprawie :) Spróbuj

Gość gość
ja z kolei używam soku z aloesu z miąższem z oleofarmu. nie jest zły, piłam gorsze rzeczy. a chcę się wzmocnić, aloes do tego idealny :)

Gość gość
najlepszy sok jest od firmy TOP ALOE VERA. Mają aż 99% aloesu więc najwieksze możliwe stężenie i widać znaczną różnice w stosowaniu.

Gość solecito
Jak chcesz miec naprawde zdrowy aloes to kup sobie sok 100%. Ja nie znalazlam na rynku 100% ale wiem, ze jest 99,8% z Rabenhorstu, jest dodatkowo ekologiczny i oczywiscie bez cukru.

Gość martaa

Sok z aloesu warto sobie kupić w sklepie proaktiv.pl – marka od lat na rynku, w pełni naturalne produkty, żadnych chemicznych dodatków, także w 100% sok z aloesu a nie napój z jego dodatkiem jak w popularnych sieciach handlowych.