Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy inni widzą ,iż przeglądałam ich profil na feccbooku ?

Polecane posty

Gość gość
Oficjalnie nie widac, ale podobno w propozycjach dodania do znajomych pokazują się osoby, ktore ci wchodzą na profil.

Gość gość
Gosc 19:39 ja wlasnie mam profil bez ujawnionego nazwiska, zalozony wylacznie do podgladana, zero aktywnosci, zero zdjec, zero znajomych itp i w propozycjach do znajomych pokazuje mi osoby, ktore ja podgladalam, wiec nie wiem czy to dziala w druga strone - jesli osoba mnie nie wyszuka to skad ma miec propozycje mnie do znajomych?

Gość gość
Nie tylko widzą, że ich oglądasz ale maja też podgląd z twojej kamerki, więc mam nadzieję, że nie używasz facebooka nieubrana.

Gość gość
Generalnie nie widzą, chyba, ze ktos wie jak zrobic tak zeby widziec, np. moj kolega informatyk tak potrafi, albo nawet jesli ktos ukryje profil to on go widzi, ale w ogole on ma takie zdolnosci informatyczne ,ze moglby byc jakims hakerem, wiec wiekszosc raczej tak nie potrafi

Gość gość
Albo ten moj kolega mowi, ze wiekszosc ludzi mysli, ze jak wykasuje historie i dadza mu kompa do naprawy to on tej historii nie widzi, a to nie jest prawda