Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zastanawiam sie czy nie zgłosić sie do sekretów chirurgii

Polecane posty

Gość gość

Mam płaską głowę dokładnie potylicę... Moja glowa z boku wygląda jakby ktoś mi ją ściął gilotyną :/ Tapiruję włosy i w sumie tego nie widać ale wyobraźcie sobie jak ja muszę żyć... Nie mogę chodzić na basen, nad jezioro, jak pada deszcze to tez tylko myślę o tym, ze zaraz znikną mi włosy i będzie to widać... Nie mogę robić sobie nawet kitki bo o ile w rozpuszczonych, natapirowanych włosach tego nie widać to w kitce już tak... Tak samo jak nocuję u faceta... Nigdy bie rozczesuję włosów ale wiadomo jak śpię na plecach to ten tapir sie spłaszcza staram,sie o tym nie myśleć i jakoś to szybko poprawić ale pewnie już to widział nie raz...

Gość gość
Idz sie zabij 🖐️

Gość gość
Dzięki :(

Gość gość
hahahhaha, ale mnie rozbawiłaś :D współczuję ci problemu, taki sam ma kamila z new life with fashion :D

Gość gość
masz jakąś fobię, też mam płaską głowę i gdyby nei to że koleżanka mi o tym powiedziała to sama jakoś tego nigdy nei zauważyłam i nie analizowałam noszę rozpuszczone włosy lub w niskiej kitce i mam w nosie co ktoś sobie myśli skoro do 17 roku życia nie zauważyłam to tym bardziej teraz się tym nie przejmuję