Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona_matkaa

Przyłapałam syna

Polecane posty

Gość zrozpaczona_matkaa

Przyłapałam syna na igraszkach z nasza sąsiadka! Ewa ma 33 lata, mój syn ledwie 16!! Wróciłam z pracy nieco wcześniej i słyszę pojękiwanie z pokoju syna. Wchodze, patrze a on z nasza sasiadka na pieska i najwyrazniej konczyl swoje dzielo! Zrozpaczona usiadlam w kuchni i zapalilam papierosa, a ta cala sasiadka Ewa tlumaczy mi, ze moj syn przyszedl do niej pogadac, ze ma miec randke z dziewczyna i nie wie co zrobic gdyby poszedl z nia do lozka wiec ona postanowila mu pomoc! Obrzydlistwo! Okazalo sie, ze oni sie juz tak bawia od miesiaca, a ona ma meza i dwojke dzieci! Nie uzywaja prezerwatyw, a watpie zeby ona brala pigulki. Syn bagatelizuje sprawe i stwierdzil ze nic zlego sie nie stalo... Jak myslicie mam dac mu szlaban i powiedziec wszystko mezowi? A moze mam powiedziec to mezowi naszej sasiadki? :(

Gość gość
temat na zamówienie :)

Gość gość
trudne sprawy/10 więcej za to prowo nie dam

Gość zrozpaczona_matkaa
Dla Ciebie prowokacja, dla mnie spory problem, nie wiem jak rozwiazac ta sytuacje... :/

Gość ggość 2
Olej sprawę. Niech się młody wyszaleje...

Gość zrozpaczona_matkaa
a jak cos zmajstruje? ona wyglada na lekko myslna, skoro nadstawila sie takiemu gowniarzowi?

Gość gość
Kobito pewnie,ze powiedz mezowi sasiadki ze go zdradzila. Syna wez do przychodni i niech sobie zrobi badania. Z mezem pogadaj. Ale sadze ze to prowooooo bo nikt nie jest taki glupi by pytac co robic. Dorosli wiedza co robic gimbazo!

Gość zrozpaczona_matkaa
Piszcie co chcecie... Pytam tutaj, bo jest w pewnym sensie anonimowość, a mnie jest zwyczajnie wstyd, jak o tym powiem wybuchnie afera na osiedle, a jak nic nie zrobie, to jakbym sie zgadzala z cala sytuacja. Ja nikomu nie nadstawiam tyłka, wypraszam sobie

Gość gość
Fake 2/10

Gość gość
taa i zwrocilas sie z temataem w odpowiednie miejsce bo przeciez kafeteria slynie z wywazonych i dojzalych opini walnij sie w ten pusty leb onanisto radosny twoje marzenia sa twoim problemem

Gość jestsobiefacet
Slyszalem o takiej akcji niedaleko mojego miejsca zamieszkania. Mlody tez sobie cwiczyl na sasiadce, az w koncu narobil dzieciaka, a babka twierdzila ze to meza - problem w tym ze kiedy ona zaszla w ciaze on byl trasie. To czy ten temat jest prawda czy nie, to takie rzeczy sie zdarzaja

Gość gość
Na starej piczy młody ch*j się ćwiczy;)

Gość gość
Jezeli to prawda to masz dziwny dylemat. W*********ć było sąsiadkę z domu, potem w*********ć syna..skoro taki dorosły..i dopiero wtedy sobie zapalić.

Gość piter 39
Zrozpaczona matka napisz do mnie poradzimy cos piter7533@wp.pl

Gość gość
no na pewno ci ciezko, ale ty sobie bedziesz sama zatruwac tym zycie, a im to i tak nic nie da. Poza tym pomysl, co sie stalo sie nie odstanie. Nie zapobieglas, nie wiedzialas trudno, przelknij gorzka pigulke, i zyj z tym dalej, wyciagnij z tego jakies pozytywy(wiem, jak kolwiek smiesznie to teraz zabrzmi), ze w koncu wiesz co sie dzieje akurat w jego zyciu, a to naprawde cennejesli chodzi i wiedze rodzicow na temat tego co robia ich nastoletnie dzieci. Zycze Ci duzo spokoju, ale i madrosci Szok minie, powiedz mu , ze jestes zszokowana tym co zobaczylalas, i chcialalbys wiecej takich obrazkow nie ogladac. Uporaj sie z tym w sobie, to pomoze Tobie i jemu. Ma dopiero 16 lat.

Gość Starowuj
Mamuśka! Bez paniki! Paragrafu nie ma, bo chłopak skończył 15 lat. Dzidzia i tak będzie (oficjalnie) mężusia, tak więc jeśli sąsaideczka zechce mieć zróżnicowane genetycznie potomstwo - to powinno się obyć bez alimentów. A jak mówi ludowe przysłowie "na starej piczy młodzież się ćwiczy" Twoja przyszła synowa będzie więc miała lepszego ( małżeńskim łożu) męża. Wyluzuj! Same korzyści!

Gość gość
jest jeszcze jedna rada,dolacz do nich to go szybciej nauczycie ,albo sie za..bie na smierc....

Gość zrozpaczona_matkaa
@gość: sugerujesz, ze mam sie przespac z synem?

Gość ulubiona217
oo sex to smao zdrowie, potem bedzie chociaz mial co wspominac :)

Gość gość
Na starej piczy młodzież ćwiczy ;) Wszystko ok. Powinnaś być wdzięczna sąsiadce.