Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atakjest

Tylko dla kobitek... o facetach!

Polecane posty

Gość atakjest

Pewnie wszedł też tutaj nie jeden facet.. więc jak już tak chamsko.. się wprosił to może zostawić tez swój komentarz. :D / Przeczytałam kilka książek o mężczyznach.. typu " Dlaczego mężczyźni kochają zołzy" Czy "Kobiety są z marsa, a mężczyźni są z wenus" przeczytałam w takowych książkach że facet odchodzi, mimo że kobieta ukazuję mu miłość.. bo czuje się osaczony.. i uważa że nie chce kobiety która za nim ubiega.. w sumie coś w tym.. jest.. i pisało rownież że takie zachowanie jest normalne, i to my kobiety robimy błąd latając za nimi.. i nasuwa mi się pytanie.. Gdybyście popełniły bląd, latały za nim.. a on kiedyś by wrócił.. pozwoliłybyście na to? bo jak pisze w książkach to nasza wina, bo PRAWDZIWY facet, jest z natury zdobywcą i musimy się z tym zgodzić? No piszcie.. z jednej strony chcemy prawdziwego faceta( to jest zachowanie typowego samca Alfa,a z drugiej strony to zachowanie jest nazywane szczeniackim ) :) piszemy :P

Gość gość
yebaj sie szmacisko skurfiale stont

Gość gość
"Gościu" wyżej - to zabawne, że najpierw musisz sam sobie napisać polecenie zanim je zrozumiesz i wykonasz:):)

Gość kobieta iksińska
książki czytaj, relaksują, ale mężczyzn postrzegaj realnie, niech motyle w brzuchu nie biorą udziału w poznawaniu ich.