Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moniska0

Brak okresu,brak ciąży,o co chodzi?

Polecane posty

Witajcie Kobietki,mam problem z okresem,w kwietniu 2013 roku odstawiłam tabletki anty które brałam 5 lat,w lipcu zeszłego roku dostałam miesiączkę,lecz następną dopiero we wrześniu i poźniej aż w grudniu,poźniej dalej się spóźniała i dostałam skierowanie na hcg,ale wynik był ujemny,więc moja gin przepisała mi luteinę,po niej dostałam miesiączkę 28 marca i teraz znowu mam brac luteinę na wyregulowanie cyklu,nie ukrywam że myslimy z mężem o naszym pierwszym dziecku i jak na złość zaczęło mi się komplikować,robilam badania krwi i moczu,cukier mam ok cholesterol i tarczycę też,więc nie wiem dalej co może być przyczyną tego wszystkiego,nie dała mi jednak skierowania na badania hormonów,może któraś z Was miała podobny przypadek?może wiecie co może się dziać?Pozdrawiam Moniska0

Gość gość
tabletki antykonceppcyjne zrujnowaly twoja gospodarke hormonalna, teraz troche potrwa zanim wroci do normy. to co jeszcze moze miec wplyw, to oczywiscie stres... kolejnny czynnik to odpowiednie zywienie, czy nie bylas przypadkiem na jakiejs diecie? czy dostarczasz obecnie organizmowi wszelkie potrzebne maro i mikro elementy? czy sa to dania pelnowartosciowe? czy zajdasz sie pustymi kaloriami w postaci gotowych dan, kanapeczek, pierozkow, zupek z torebki?