Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaatakowała mnie baba, zazdrosna żona jakiegoś faceta długie

Polecane posty

Gość gość

No normalnie szok. Idę sobie do pracy i podjechał jakiś samochód. Wyskoczyła znana mi baba (z widzenia). Myślałam że się o coś spyta. Ale nie! Zaczęła drzeć ryja. Że czego ja od niego chce..żebym mu dała spokój. Potem zaczęła mnie wyzywać od szmat, od kochanic, od bezwstydnic. Dobrze, że to niedziela i kiepska pogoda to mało ludzi po mieście chodzi bo siedzą w kościele albo w domach...taki wstyd że szok. Szarpała mnie za rękę w końcu się wku...i mówię jej żeby się odpieprzyła bo nie wiem o co jej chodzi i że zadzwonię na policję. Nie dała się wiec wykręciłam numer i zaczęłam z policjantem gadać to się wystraszyła i odjechała. I tak sobie myślałam i przypomniałam sobie o co chodzi. Otóż w piątek byłam na DISKO i przywalił się do mnie jakiś starszy facet ( ja mam 25 a on jakieś 35+) całkiem całkiem. Nie miał obrączki WIEC..raz zatańczyliśmy i pogadaliśmy w loży jakieś pół godziny ( postawił mi drinka) ale w trakcie rozmowy zaczął się motać i stwierdziłam że na pewno żonkoś wiec go olałam. Znajoma spotkana na disko ( jak go już olałam) powiedziała mi że to mąż takiej jednej z mojej miejscowości którą znam z widzenia. I ona też ją zna. I od tej p***y pewnie jego żona wie o mnie. I nie tylko o mnie.. Ale ja nic nie zrobiłam! Zastanawiam się czy złożyć skargę na tą stukniętą żonę. To była któraś z was? Niech go zamknie w piwnicy albo się z nim rozwiedzie a nie atakuje nieświadome niczego kobiety!

Gość gość
trzeba jej bylo pow, zeby staremu czesciej dawala :P ty jej nic nie slubowalas, a i tak nic nie bylo, no coz.. takie uroki nieudanych malzenstw

Gość gość
Ale się uśmiałam:D mogłaś jej p***********ć:D

Gość gość
zamiast swego męzusia p*****lnąć to ci d**e zawraca, co za babska na tym swiecie, żal.

Gość gość
Zauważyłyście,że zawsze tak jest?facet zdradzi ale to kochance się dostaje od jego baby,a mężuś święty:D:D

Gość gość
Żałosna, niech się mężusia przyczepi. Skąd Ty mogłaś wiedzieć, że on ma żonkę. Daj sobie spokój, nic nie rób bo szkoda nerwów. Chyba, że jeszcze raz Cię zaczepi to wtedy działaj :P