Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W czym biegacie?

Polecane posty

Gość gość

Bo dzisiaj się bardzo zdziwiłam. Biegała sobie śliczna dziewczyna. Szczupła wysoka... Ale ubrana co najmniej dziwnie. Leginsy, bluza oversize, vansy, raybany przeciwsłoneczne i koczek...

Gość gość
Trudno mi uwierzyć, że koczek, raybany i vansy są wygodne. Ja biegam w obuwiu typowo sportowym (nike lunaglide 3), związuję włosy w kitkę i raczej nie biegam w okularach (a noszę też raybany korekcyjne). Tym bardziej, że było już pod wieczór, słońce nie raziło...

Gość gość
ja biegam w butach

Gość gość
buty sportowe Asic leginsy sportowe takie obcisle koszulka roznie albo sporotowa wlasnie oversize pod to koniecznie stanik sportowy nawet oddychajace skarpetki :D wlosy zwiazane w kucyk nie liczy sie w czy,ale ,ze biega bieganie jest z******te ale ja jako kobieta lubie ladnier wygkladac nawet kiedy biegam

Gość gość
na pewno przydałaby Ci się bluza termoaktywna, ja sobie kupiłam i biega się dużo wygodniej, ale mam z New Balance, jest elastyczna, wygodna, odprowadza pto na zewnatrz i się nie przegrzewam, na razie zimą dawała radę przy tych mrozach, któe były i nie było mi zimno

Gość gość
ja w rekawiczkach;-)

Dzis zmarzłem. bluza i dres. zbyt cienko sie ubralem na rower. drapie mnie w gardle. zaraz ząbki czosnku z maselkiem utłukę hehe

Gość szezamka
Ja lubię takie bluzy z zamkiem dotsport.pl/asics-w-s-fujitrail-hoodie-damska-bluza-do-biegania-fioletowy.html Według mnie są wygodniejsze niż te zakładane przez głowę.

Gość racjonalnax2
ja biegam w legginsach i koszulke/bluzie JTB Poland. Siostra kupuje czesto sportowe ciuchy online w sklepie fitstore to się podczepilam pod jej zamówienie :) ale rzeczywiście warto było, bo sa porządne i dobrze się biega.

Gość gość
Ja uwielbiam biegać w legginsach,koszulce i bluzie z rough radical ;) Nie dość, że są bardzo wygodne to jeszcze super modnie się w nich wygląda. Dodatkowo to polska firma a jak wiadomo warto wspierać naszych.