Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam nadpobudliwą łechtaczkę

Polecane posty

Gość gość

Nawet gdy krzyżuję nogi czuję ze zaraz będę miala orgazm, zaczelo sie w gimnazium gdy na wf ie robilismy nożyce cwiczac wytrzymalosc wtedy dostalam pierwszego mega orgazmu wyobrazcie sobie moja minę wtedy przy klasie ale nie powiedzialam o tym nikomu ani slowa... teraz wystarczy ze zacisne uda i juz... odlot

Gość gość
Tylko się cieszyć z takich nieoczekiwanych orgazmów, twój facet będzie miał z Tobą raj :)

Gość gość
To mnie czasem wykancza...

Gość gość
Pewnie tak, zwłaszcza kiedy je miewasz w miejscach publicznych... ale ogólnie to super sprawa, możesz mieć orgazm na zawołanie :) Może przez masturbację mogłabyś zmniejszyć jej wrażliwość?

Gość Amanddzia
Sama nie wiem... czasem jestem strasznie rozdrazniona przez to i mam ochotę poprostu ją odciąć

Gość gość
Przejdzie Ci to z czasem, przyzwyczaisz się do tego i nie będziesz w ten sposób reagować na bodźce, ja miała podobnie z jazdą na rowerze... wystarczyło 5 minut jazdy i orgazm gwarantowany, teraz już mogę swobodnie jeździć i nic się nie dzieje :)

Gość Amanddzia
Tak na rowerze tez się zdarza... mam nadzieje ze masz rację dzięki pozdr.

Gość gość
a ja uwazam, ze nie jest to fajne, wbrew pozorom. facet ja dotknie, ta od razu szczytuje. e tam zero gry wstepnej, bo juz po 5 sekundach dochodzi. masakra.

Gość gość
To nie jest problem.A w seksie będziesz miała cudownie zwłaszcza przy minetce gdy twój ukochany będzie Tobie robił.

Gość gość
minetke zacznie i zanim sie rozkreci,to skonczy. przeciez autorka napsiala, ze wystarczy,ze uda scisnie, a co dopiero jezyk faceta... nie, uwazam w dalszym ciagu,ze nie jest to fajne.

Gość gość
No to zrobi jej kolejną minetkę i może już będzie trwało to trochę dłużej :) to żaden problem, przejdzie jej z wiekiem.

Gość aśka_25
ja też mam wrażliwą łechtaczkę, może nie aż tak jak autorka, ale w seksie mi to nie przeszkadza, zanim mój chłopak dojdzie to ja mam nawet 3-4 orgazmy i jestem bardzo zadowolona z tego faktu :)

Gość gośćkoko
witajcie czy jest tutaj kobieta ktora mogla by sie ze mna skontaktowac???? podaje adresik londyn612@interia.pl zapraszam

Gość gość
czy mozesz ze man sie spotkac?? i ??