Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to może być ciąża? Bardzo proszę o porady!

Polecane posty

Gość gość

Hej. Chciałam dowiedzieć się czy któraś z was miała podobnie, bądź spotkała się już z takim problemem. Otóż ostatnią miesiączkę dostałam 20.02 i wtedy rozpoczęłam nowe opakowanie tabletek daylette po kilkumiesięcznej przerwie (krwawienie trwało do 26.02). Niestety 1.03 dostałam kolejnego krwawienia i przestraszona odstawiłam tabletki. @ trwała do 7.03 i od tamtej pory nie pojawiła się. Od 22-23.03 (nie jestem dokładnie pewna) pojawiły się białe, gęste, obfite upławy i utrzymywały się ponad tydzień, po czym zamieniły się w przezroczyste. Bardzo bolały mnie piersi, o sutkach już nawet nie wspomnę (piersi znacznie się powiększyły - co może być także objawem nadchodzącej miesiączki). Dodatkowo boli mnie podbrzusze, tak jakbym miała już @. Test robiłam we wtorek - negatywny. Czy mimo to mogę być w ciąży? Czy brak miesiączki jest spowodowany czymś innym? Pozdrawiam

Gość gość
Nie przerywa się opakowania tak w trakcie. Właśnie przez to możesz sobie namieszać. A

Gość gość
tak, wiem, zrobiłam głupotę. Już niestety mleko rozlane :/ tylko teraz zastanawiam się czy to wina tylko tabletek czy jednak mogę myśleć o ciąży..

Gość gość
Może tak być przez tabletki właśnie. Ale ciąży też nie można wykluczyć o ile był seks oczywiście :P i więcej tak nie rób. A i dodam jeszcze, że ja również kiedyś tak głupio postąpiłam, że przerwałam branie tabletek w trakcie i bardzo bolało mnie podbrzusze. Także nie przestrasz sie tym

Gość gość
a pamiętasz może po jakim czasie dostałaś @? :) Bardzo się denerwuje, bo nie wiem już co myśleć. Powtórzę w tym tygodniu test i jeśli będzie negatywny to już nie wiem.. Do mojego gin na razie się nie dostanę, dopiero po świętach :(