Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak chęci na JAKIEKOLWIEK zbliżenia

Polecane posty

Gość gość

Witam, od pewnego czasu zauważyłam, ze nie mam ochoty na żadne zbliżenia, nawet z calowaniem mam problem. Mój ukochany jest bardzo atrakcyjny, nasze życie erotyczne nigdy nie było nudne, zawsze cudownie o mnie dbał, bardzo często miewalam orgazmy(on pierwszy mnie z nimi zapoznał). Nie wiem co sie ze mna dziej****ardzo go kocham i chciałabym by w sprawach lozkowych bylo jak kiedyś. Nigdy nie rodzilam, nie biorę tabl. antykoncepcyjnych. Powiedzcie, co może być tego powodem ?

Gość gość
Hormony? Skad, dlaczego akurat teraz?

Gość gość
Może jakies zaburzenia masz hormonalne , lub brak jakiegoś pierwiastka w organizmie .Badałas się pod tym katem , jak nie to się zbadaj

Gość gość
Nigdy nie miałam z tym problemu, nie przy nim. Jest naprawdę cudowny w tych sprawach, nie miałam na co narzekać.

Gość gość
Wlasnie też niebardzo.

Gość gość
Tylko w początkowych dniach, w pierwszym dniu jest bol nie do wytrzymania. Może obejdzie się bez badań itd, może to tylko nadmierny stres, przemeczenie?

Skoro okaże się, że to stan przejściowy, to rzeczywiście szkoda zachodu z badaniami. Chociaż fakt, że nie masz ochoty na masturbację może zwiastować problemy hormonalne. Dla pewności zbadałabym estrogen i LH, to nie kosztuje dużo a sporo wyjaśnia;)

Gość gość
Jakie mogą być jeszcze powody?

Gość gość
Piracie, sęk w tym, ze jak już pisałam, jest cudowny- ciepły, czuły, troskliwy, słodki...

może własnie to że jest cudny ciepły i troskliwy czas może by cię po krytykował drażnił przekomarzał mam nadzieję że rozumiesz

Gość gość
Menopauza jak nic, myślałaś że ciebie to nie dotyczy? Jeżeli wydaje ci się że jesteś za młoda, to żaden argument, nie ma reguły :P

Piracie, w tej chwili piszę z telefonu i nie mam możliwości gadać bezpośrednio na tlenie. Jeśli chcesz służę mailem. Odpiszę.

Gość gość
Piracie, to również robi, lecz w kochany sposób, mam nadzieje ze rozumiesz. Ech.

Gość gość
Co on mógłby robić/czego nie robić, żeby to zmienić? Pomysły?

Gość gość
tez mam taki problem i 0 ochoty na sex