Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moi znajomi sie wykruszyli

Polecane posty

Gość gość

Szczerze to nie mam juz znajomych wyjechalam z miasta rodzinnego kontakt sie urwal pozniej przeprowadzalam sie 2razy za kazdym razem zistawialam nowa grupe przyjaciol albo po prostu bylo za daleko zeby trzymac kontakt teraz od roku jestem w nowym miescie i azczerze nie mam Tu nikogo w pracy mam ze 2kolezanki ale Sa mlodsze ode mnie i raczej ciezko o wspolne tematy nie wiem jak poznac ludzi chcialabym tez znalezc 2polowke ale z tym to juz wogole

Gość gość
na kafe poznasz kolegów :)

Gość gość
Hehe na kafe to ja raczej nie poznam kolegow

Gość gość
przynajmniej masz spokoj

Gość gość
Dokladnie masz spokoj. Pomysl sobie,ze ja niby znajomych mialam taka pare malzenska, odwiedzalam ich czesto w domu a w pt.jak wyszlam z ich kolezanka to dowiedzialam sie ze tak wszystkim obrabuja d**e ze sie zszokowalam. Tez obrabali d**e tej znajomej z pt.wczoraj byli u niej na kawie... pewnie fajnej atmosfery nie mieli bo wyjawilam za to plotkarstwo wszystko co mieli na sumieniu. Obgadywali przy mnie nawet ludzi co ich nie znam,nie widzialam na oczy. I do mnie przytyk ze siedze sama w 4 scianach. Wole sama w 4 scianach,wychodze sobie kiedy chce, robie co chce czego oni nie umia pojac. Lepiej samemu niz z plotkarzami. Dobieraj sobie ostroznie towarzystwo...