Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zostałybyście prostytutką?

Polecane posty

Gość Lilliana
* Sekswirówka, - sama książka niezła ale film "Yo puta" mocniejszy.

Gość a mozna gdzies ta ksiazke
sekswirowka sciagnac z neta? Co do tematu to ja bylam prostytutka, kasa dobra, ale jak ktos napisal malo ktora mysli o przyszlosci, ja na szczescie wzielam sie w garsc i wyszlam z tego

nie mam predyspozycji do bycia uległym ,podległym i zdominowanym a prostytutki muszą słuchać rozkazów Alfonsa, czy placiciela. To jest wbrew mojej naturze :)

Gość gość
sorry informatyczko, ale jesli wyciagasz 3000 to znaczy ze slaby z ciebie informatyk dobry informatyk i zaradny czlowiek bez najmniejszego problemu przerobi to na dyszke minimum

Gość gość
u[[[[[pp

Gość Milkaa86
Teraz jestem w ciazy-wiec odpada;-P Ale kuedys rozwazalam taka opcje.oczywiscie w tajemnicy przed mezem,bo chyba by mnie z domu wyrzucil.... Co z tego,ze skonczylam studia,podyplomowke,znam jezyk,jak po urlopie wychowawcztm zdegradowali mniie na nizsze stanowisko i zarabiam gorzej niz kolezanka sprzedawczyni z galerii handlowej... :-/

Gość gość
nie, bo nie lubię sexu...

Gość gość
ja mam tak jak toksyczna napisala, nie lubię jak ktoś mną rządzi i rozkazuje w seksie

Gość gość
ja pracowalam tak przez prawie dwa lata do czasu az zaszlam w ciaze teraz mam dziecko polroczne i prawdopodobnie bede musiala wrocic do tego bo w naszym kraju nie ma innych perspektyw na dobre zarobki

Gość gość
" gość sorry informatyczko, ale jesli wyciagasz 3000 to znaczy ze slaby z ciebie informatyk dobry informatyk i zaradny czlowiek bez najmniejszego problemu przerobi to na dyszke minimum " o mylisz się i to bardzo albo mylisz zawód programisty z ogólnym informatykiem, a to błąd. Choć i tu wcale zarobki nie są aż takie jak mówisz. Przeciętny administrator albo serwisant zaraz po studiach pracuje właśnie za 3500-4500, zależy to jeszcze od miasta. Po odliczeniu podatku wcale nie zostaje z tego tak wiele - mam po prostu takich kolegów bo sama pracuję jako tester (to też rodzaj informatyka!) i zarabiam dokładnie 3200 i to w dobrej firmie.

Gość gość
btw. ludzie nagminnie mylą programistę-bog-sam-wie-czego ze zwykłym informatykiem po studiach. prostytutką bym nie została. mieszkam w dużym mieście i tu jest wiele normalnej pracy, może i platnej około 2000 na rękę, ale bezpiecznej co jest bezcenne.