Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama Aniołka 2014

dziwny śluz czy to może być ciąża ???

Polecane posty

Gość mama Aniołka 2014

Niespełna 3 miesiące temu urodziłam przez cc, dziecko zmarło niestety. Przez 3 tygodnie miałam krwawienie połogowe potem przez kilka tygodni nie było nic.Teraz będzie już prawie 3 miesiące od porodu. Jakieś 3 tygodnie temu zaczęło mi przybywać śluzu, były momenty że na majtkach miałam go bardzo dużo taki biały lekko przezroczysty wodnisty lekko ciągnący (może płodny??). Potem pojawił się śluz brązowy o lekkim zabarwieniu brązowym. Nie było go dużo i pojawiał się co kilka dni. Potem zanikał - śluz był znowu biały lub żółty. I znowu się pojawia ale tak jak pisałam nie ma go dużo. Od dwóch tygodni również pobolewa mnie lekko brzuch jak przed okresem ale są dni że mnie nie boli a są że boli jak przy okresie. Dodam, że jestem zdrowa i na pewno nie mam też żadnej infekcji. Robiłam kilka testów ciążowych ale wyszły negatywnie. Nie wiem co o tym myśleć, miała któraś z Was tak ?

Szczerze, wydaje mi się, że skoro testy wychodzą negatywne to raczej w ciąży nie jesteś. Powinnaś pójść do ginekologa. Może to wahania hormonów? I bardzo mi przykro :(.

Gość gość
skoro testy są negatywne, to w ciazy nie jesteś, poza tym 3 miesiące po cc? przecież to niebezpieczne i dla Ciebie i dla dziecka

Gość mama Aniołka 2014
lekarze różnie mówią, niby 3 miesiące po cc można w ciążę zajść i urodzić. Ale mi chodziło o te moje dziwne objawy. Może to jakieś zaburzenia hormonalne wywołane długotrwałym stresem?

3 miesiące po cc można zachodzić w ciążę?? Mój lekarz kazał mi się wstrzymać co najmniej przez rok z kolejną ciążą. Moim zdaniem to zaburzenia hormonalne, powinnaś iść do ginekologa.

Gość gość
po 3 miesiącach to co najwyżej po łyżeczkowaniu, ale nie po cc

Gość mama Aniołka 2014
u mnie była inna sytuacja. Po śmierci dziecka ciężko usłyszeć że następną ciążę mam planować za x czasu. W moim poście chodziło mi przede wszystkim czy mój zły stan psychiczny (stan przeddepresyjny) może mieć związek z tymi objawami i rozregulowac mój cykl? I jakie badania konkretnie najlepiej zrobić?