Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet_bez_jaj

Mąż mojej siostry ma romans

Polecane posty

Gość facet_bez_jaj

Hej, jak na faceta mam problem... Pracuje z moim szwagrem, on jest moim kierownikiem i bylismy na imprezie integracyjnej. Bylam tam tez taka jedna dziewczyna (tez pracownica) dajmy na to pani K. Ma ona meza i dwojke dzieci, do super ladnych nienalezy, ale na wino mozna sie z nia umowic. Kiedys w firmie krazyly plotki ze ona ma romans z moim szwagrem, ale nie bylo ku temu powodow. Do czasu W czasie imprezy szukalem go, bo zamowilem taksowke, nie umialem go znalezc w klubie. Poszedlem do toalety i slyszalem jakies steki. Dochodzily one z zaplecza. Wszedlem niesmialo i widze, a ona mu laske strzela. Chcialem cos zrobic, ale strach mnie sparalizowal... przerwala, odwrocila sie tylem, opuscila spodnie swoje, a on zaczal mocno jej wpychac. Macal ja po cyckach, zachowywala sie jak zdzira, a ja zamiast reagowac... to sie podniecilem. Gdy dochodzil, spuscil sie jej na tylek a ja szybko wyszedlem. Tej nocy jak wracalismy nie rozmawialem z nim na ten temat. Bylo mi niezrecznie, szkoda mi mojej siostry, ale tez jest cos takiego jak meska solidarnosc. Zaczalem ich obserwowac w pracy, zachowywali sie jakby nigdy nic. Zaczalem ich sledzic, w pracy poza praca. Zlapalem ich kilkukrotnie na szybkim seksie, ale nigdy mnie nie zauwazyli. Bylem takze swiadkiem, jak poprosila go o wolne na rocznice slubu, a on odpowiedzial "jak zrobisz lepiej mi niz mezowi"... po pracy on ja odwiozl, ale nie do domu tylko w strone lasu (pojechalem za nimi) i uprawiali dziki seks na masce samochodu. Skonczyl w niej, a wiem ze ona sie niezabezpiecza... znam jej meza i przy meskich rozmowach mowil mi, ze jej organizm odrzuca tabletki antykoncepcyjne. Czy ona chce go zlapac na dziecko? Zawsze robi do niego maslane oczka. Nie wiem czy mam powiedziec o wszystkim siostrze (w koncu moja siostra) czy olac to i udawac ze nie wiem o tym... ?

Gość ŁaciataŻabka
siostrze nic nie mów, pogadaj ze szwagrem, że wiesz że panna sie nie zabzpiecza i moze jaj dziecika zmajstrowac. Mówiąc siostrze, rozpiepszysz rodzine, nie mówiąc szwagrowi, jak ja zaleje, tez rozpiepszysz. Chron siostre, facet jest dorosły wie co robi.

Gość gość
W sumie to masz spory problem. Bo jak jest Twoim kierownikiem to pierwszy "wylecisz". Z drugiej strony Twoja s. moze o tym wiedziec(skoro plotki sa tak mocne), na co wskazuje jeszcze to, ze zupelnie nie zareagowali jak Ciebie zobaczyli. Byc moze zlapie go "na bob.", ale z drugiej strony on moze o tym wszystkim wiedziec. Mozliwa jest takze inna opcja - ta pani K. jest znana z nimfomanii, jej maz moze sie nawet na to zgadzac. S. tez moze o tym wiedziec(w koncu z nia on uprawia raczej taki mechaniczny niz jest zakochany) i traktowac ja jako taka zabawke dla meza. Wtedy mozesz sam to wykorzystac, aczkolwiek informowanie s. w wiekszosci wypadkow moze zostac zbyte smiechem, lub nawet obraza na Ciebie, choc oczywiscie nic dziwnego, ze chcialbys pomoc s. i jest jakas szansa, ze taka informacja pomoze jej...