Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trochętakglupiozdeczka

GDZIE MOGE ZNALEŹĆ CHŁOPAKA

Polecane posty

Mam 19 lat, jestem atrakcyjna; szczupła, zgrabna, mam długie blond włosy, niebieskie oczy i naprawdę ładna twarz. Nie ma faceta, który by na mnie nie zwrócił uwagi, nie ma wyjścia by ktoś sie za mną nie odwracał, często też są zaczepki. Pewnie czytając to myślisz ''pusta idiotka dla której ważny jest tylko wygląd''. Jestem inteligentna. Orientuje sie w polityce, sztuce etc. Mam swoje zainteresowania. Może nie mam jakiegoś super ciekawego charakteru (jestem nieśmiała), ale tak jak mowie jestem b. ładna i nie głupia. Jestem dziewicą. Nie wiem czemu nie mam powodzenia. To znaczy na ulicy mam i to duże, ale wiem, że przy bliższym poznaniu tracę przez nudny charakter (nazywajmy rzeczy po imieniu). Dodam, że nie pisze o szukaniu jakiś głupków typu ''Polska dla polaków'', kiboli (nie mowie o kibicach. Kibol i kibic to co innego :p ), dresów etc. To znaczy jakbym chciała to bym mogła znaleźć, ale sorry za określenie przy tym bliższym zapoznaniu zarywają do mnie niezbyt emm...ciekawi faceci. Gdzie moge znaleźć inteligentnego, zabawnego, przystojnego (nie ukrywam, że wygląd dla mnie sie liczy, ale nie jest najważniejszy) fajnego chłopaka, który by sie o mnie troszczył?

Gość gość
szukanie igły w stogu siana

To ja chce znaleźć tą ''igłe''

Gość marooo
Skąd jesteś ?

Gość nie znam się z kafeterią
Ja jestem taką osobą, ale musisz mi TERAZ napisać co jesteś w stanie wnieść do związku i czego oczekujesz. Jeśli będzie to lista wygórowanych wymagań i nic w zamian to ciao.

Gość pijak_nieudacznik
ja też szukam dziewczyny masz mieszkanie swoje ? bo ja szukam takiej z lokum.

Sorki, ale nie szukam chłopaka w internecie... Chodzi mi o realną znajomość

Gość gość
Nie znajdziesz w tych czasach faceci (polacy) to d**y wolowe, a wymagan maja 100 a sami wygladaja jak gowna w przereblu. Najlepiej wyjechac za granice tam sa podobno bardziej normalni faceci. Z nich taki pies ogrodnika sam nie wezmie i drugiemu nie da. Cymbaly!

Gość potrzebnami pomoc
Generalnie z Twoim podejściem to nie powinnaś zmieniać nazwiska po zawarciu małżeństwa. Łatwiej przy rozwodzie :)

My mamy 100 wymagań? Nie rozśmieszaj mnie. To kobiety są bierne do kwadratu, nielojalne, leniwe i nie wychodzą z inicjatywą, oczekują, że jak mają wygląd to facet im wszystko na tacy poda.

Gość gość
O widzisz jak pisza liste wymagan chca, albo o mieszkanie pytaja ale to co tutaj pisza to pikus poszukaj sobie w realu jeszcze lepszych znajdziesz. Ale licz sie z tym ze ty bedziesz musiala pierwsza zagadac przy tym wygladajac jak pamela anderson. Napisze ci tylko bo podobno to sprawdzone nie szukaj. Wychodz na imprezy, do kina, na spacery a moze trafisz na jakiegos fajnego co sie rzadko zdarza ale zdarza faceta.

Gość zapend
pic na wodę fotomontaż 19 lat i szuka faceta , przyznaj się bez bicia, że szukasz frajera na kajak bo zaciążyłaś i nie pamiętasz ilu ich było na tej imprezie

Jasne, bo Wy się rzucacie jak na mi/ęso na faceta bez m/ieszk/ania, p/r/awka i wyglądu. My się tylko do/pasowujemy do waszy/ch wyma/gań.

Po prostu nie jest tak atrakcyjna. Gdyby była to i facet by się znalazł. One siebie już do granic możliwości przeceniają, a potem szydło z worka wychodzi.

Gość 20:38- dzięki za porady :) na imprezach poznałam kilku chłopaków, ale większość traktowała mnie tam ''na raz''. Bardzo trudno znaleźć tam kogoś, kto by o mnie pomyślał poważniej, a nie jak na (sorry za określenie) samą duuuupę i cycccki. A w kinie czy na spacerze to wiesz każdy i tak idzie w swoją stronę, albo puszcza jakieś seksistowskie teksty. Co prawda podchodzili tez i prosili o nr telefonu, ale raczej nie byli w moim typie. Wbrew pozorom nie jest to takie łatwe :( a mimo tego tytułu posta nie jestem desperatką i nie wezmę tego co ''leci''. Zapend 20:39 - nie mierz wszystkich swoją miarą

Gość pijak_nieudacznik
to masz te mieszkanie czy u starych siedzisz ? chyba nei sądzisz, że tam obok starych w pokoiku będziemy uprawiać sex co ?

Gość gość
a chłopak poznany w internecie przecież może się przerodzić w realną znajomość. Daj jakiś namiar na siebie.

Nie znam sie z kafeteria - napisałeś, że nie jestem atrakcyjna, bo gdybym była to by i facet sie znalazł. Czy każda dziewczyna, która nie chce byle kogo jest brzydka? Tym tokiem rozumowania moja ex znajoma, która jest brzydka jak noc zmienia chłopaków jak rękawiczki powinna byc przepiekna. Tylko, że jej chłopcy to były dresy, które chciały ją tylko przelecieć i spotykała sie z nimi bo wiedziała ze nie moze byc z nikim lepszym. Swoją droga 3/4 z jej ''chłopaków'' w trakcie związków do mnie zarywało. Poza tym piszesz, jakby to, że sie szanuje było jakąś wadą

Gość 20:52 - musiałbyś coś najpierw o sobie napisać

Tak słabo się oceniasz, że to TY masz szukac?\ Pozatym dla prawdziwych facetów (ale nie tych "prawdziwych" według dzisiejszych czasów, tylko naprawdę prawdziwych czyli niekoniecznie ładnych, ale odważnych i odpowiedzialnych) akurat w ogole nie ma znaczenia że jesteś szczupła i ładna... takie z reguły są głupie bo napompowane pochwalami

Gość gość
Jestem z małopolski a ty skąd. Od tego wszystko zależy.

Milten 20:56 - Nie oceniam siebie słabo. Chce poprostu poznać chłopaka, który będzie mnie szanował i kochał, a większość tych co do mnie zarywają to *****cze. I naprawdę trudno jest poznać innego chłopaka. Wiem o tym, że tacy faceci nie przekładają takiej wagi do wyglądu i to mi sie właśnie podoba i tego szukam, żeby nie patrzył sie na mnie tylko na zabawkę do wiadomo czego. Opisując wygląd chciałam tylko zobrazować jak wyglądam estetycznie bo to tez ja i część mnie. I nie oceniaj mnie jak idiotki, a bije tym z Twojej wypowiedzi, bo mnie nie znasz

20:57 - Też

Gość gość
Coraz lepiej. A jaki powiat bo ja brzeski

Przepraszam, może dlatego, że uważam o swojej narzeczonej, że takich kobiet jak ona już nie ma :) Jeśli tak sie poczulas to przepraszam :) Ale ja mam wielki komfort miec narzeczoną nie seksbombę,szczupłą (jak tutaj często sie reklamują). To w ogole nie ma znaczenia jestem dumny bo mam dziewczynę mądrą i rozważną i kobiecą. jest wewnetrzenie spójna, spokojna i kochana. Dlatego wszystkie te roztrzepane baby które myślą tylko o imprezach , chłopakach - są obiektem moich drwi, ale tez żalu

Gość gosc29lat
Co Ci w tym dresie przeszkadza? Ja chodzę w dresie bo mi tak dobrze.Tlukiem nie jestem, inżynier po politechnice. Aha wiem że w teatrze nie gryza a do Codziennej kąpieli używa się mydła.

Gość pijak_nieudacznik
głupcze nie wiesz co siedzi w człowieku moja d**eczka musi mieć mieszkanko swoje ja mam autko oczywiście BMW męskie napęd na tył i duża rura można sie bujać hehe.

Milten - w takim razie szczęścia w miłości :)

Gość gosc29lat
Bmw super fury, te 20 letnie nadal lepiej się prowadzi niż jakieś fiaty z salonu.szkoda że tyle debili nimi jeździ i psuje opinię

Gość gość
a ty pewnie też albo z tarnowa. chcesz sie spotkać w srode?