Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trochętakglupiozdeczka

GDZIE MOGE ZNALEŹĆ CHŁOPAKA

Polecane posty

Jak zrozumiesz że miłość to nie motylki w brzuchu, ale czasami robienie wbrew sobie to też bedziesz szczesliwa. Poprostu media, seriale, moda, muzyka mieszają wam w głowie, każą wam się porównywać, nie możecie zyc po swojemu tylko wg konwenansów które dysktuje jakas rihana czy inna doda

21:06 Gosc29 lat - źle mnie zrozumiałeś :) nie chodziło mi, że każda osoba, która ubierze dres jest be. Chodziło mi o to, że nie trawie tych kozaków osiedlowych co siedzą tylko na ławeczce pod blokiem z piwkiem, co drugie słowo to k*****, a że chodzą w dresach, to nazywa sie ich dresami :p

Gość pijak_nieudacznik
może byś chciała bliżej poznać takiego "dresa" co słonko ?

gość 21:13 - nie, nie jestem z Tarnowa :p poza tym nie mam jak Ci na to odpowiedzieć, bo kompletnie Cie nie znam. Poza tym nic o sobie nie napisałeś

Gość gość
Chciałem się najpierw dowiedzieć skąd jesteś. Bo jeżeli dalej niż 30 km od brzeska to nie ma sensu nic o sobie pisać. odległość jest za duża. Ale jeżeli bliżej to chętnie coś popisze na swoj temat.

Gość pijak_nieudacznik
ja mam bmke w gazie mi odległości nie przeszkadzają.

21:13 Milten - wiesz z tym sie zgadzam. Seriale, telewizja, muzyka etc. Ogłupia. Daje nam obraz człowieka idealnego. Mamy żyć tak, tak i tak, albo nie będziemy wartościowi (niektórzy ludzie tak to odbierają). Nie mniej jednak potrafie przyznać, że jestem w dużej mierze pionkiem tego systemu. Naśladuje w dużej mierze to wszystko co pokazują media, ale potrafię sie do tego przyznać. A konwenanse były zawsze. Ważne żeby z nich czasem korzystać, ale mieć w tym wszystkim swój rozum

Gość gość
Heeejj blondynko, to ty pewnie z bochni jesteś. chcesz popisać niezobowiązująco. moge fote wyslac

a ja dzięki Bogu nie naśladuje tego systemu nie jem kretynskie eko żywności całuje kobiety w rękę nie ślinie się na widok pierwszej lepszej kobiety, bo umiem nad sobą panować chodze do kościola, bo mam taką potrzebe i daleko i glęboko mam że komus się to nie podoba a jak slysze ze jestem staroswiecki to mysle "ufff... nadal jestem zdrowy"

Gość gość
bochnianka poznamy się?

Gość gość
Ja znalazłam faceta dzięki książce, wielu to może zdziwić,ale tak dzięki książce, a dokładnie to "Magia miłosna" Marii Bucardi w której są rytuały, zaklęcia i uroki miłosne. Ogólnie warto się zainteresować działalnością Pani Marii, ponieważ można się z nich wiele nauczyć i jest dosyć rozpoznawalną postacią, często występuje w wywiadach na takich stronach jak wp.pl, ale również przez filmy na youtube, gdzie ma sporo widzów. http://magiczny-swiat.es24.pl/opis/664046/magia-milosna-rytualy-i-zaklecia-milosne-przepisy-mikstury-by-znalezc-lub-odzyskac-milosc-najlepsza-ksiazka-marii-bucardi-bestseller.html

Gość gość
Generalnie możesz go poznać wszedzie, przeznaczenie nie wybiera ;) ale wiem, że jest trudno tak w realu, więc może spróbuj tutaj http://snapczat.pl/ , co? ;)