Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestem w ciąży??

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny! Czy mogę byc w ciązy? Ostatnio z chłopakiem próbowaliśmy się kochac (jestem jeszcze dziewica) no i trochę zaczelismy bolało mnie ale nie przestawał mimo to lekko naruszył mi błonę jednak nie przebił do końca. "Kochaliśmy" się z prezerwatywą. Nie spuścił się tak twierdził chociaż nie wiem bo bardzo go podniecam i mogło trochę pójsc, 5 dni okres mi się spóźnia ostatnio strasznie mnie bolą sutki i miałam lekki śluz po zaschnięciu żółty. Pomóżcie!! :(

Gość gość
I zapomniałam dodac, ze od dwóch dni lekko pobolewają mnie jajniki i podbrzusze

Gość gość
tak my tu wróżki........ poczekaj spojrzę w szklaną kulę.......... nie, nie jesteś

Gość gość
Mozesz tylko nie biegnij do ginekologa bo tam moga tylko cie zakazic.Cytuję...Ja czesto pisałam o obecnośc***artnera podczas badań zawsze przy całym badaniu nawet na fotelu.Dużo krytykowało te wpisy.Kobiety często wstydzą sie meża a obcego faceta czasmi zboczonego ginekologa nie to średniowiecze tylko w Polsce mozliwe!!Ginekolodzy gdy jesteś sama sobie pozwalają często za dużo!!!A mamy Prawo Pacjenta ust 2008 r art 21 ktore zapewnia obecność osoby bliskiej nawet w szpitalu podczas badań i zabiegów gdy wyprosza płaci placówka odzkodowanie PACJENTOWI bo on decyduje a nie niedouczony lub zboczony ginekolog.Do tego dodam że to w Polsce jest tylko takie zboczenie ginekologów ze podczas każdej wizyty muszą pchać łapy do pochwy.W cywilizowanych państwach raz się bada pochwę(oczywiscie w obcenościosoby bliskiej lub gdy brak musi być położna a nie sam na sam z pacjentom nie ma takiej obcji) i wpisuje się do kartoteki położenie jajowodów i reszty bo to się nie zmienia.Każde badanie ginekologiczne jest ryzykiem zakazeń nawet brodawczakiem bo rękawiczki chronią tylko lekarza a nie pacjenta!Ja chodze raz na trzy lata zaraz robię cytologię i mąż obceny patrzy by nic nie dotykał potem wkładał palce do pochwy.To samo mąż wspierał porody.

Gość gość
Mało prawdopodobne żebyś była, troche sama sie nakrecasz a stres dodatkowo opóźnia okres. Nie martw sie będzie dobrze

Gość gość
a czy badaliście prezerwatywę, czy nie pękła? A w jakim okresie byłaś, płodnym, niepłodnym? Jeśli w płodnym i gumka pękła, to cionrza na bank. Jeśli nie minęło 72h to ratuje Cię RU486, jeśli minęło to skrobanka

Gość gość
Nie pękła a czy w płodnym to nie mam pojęcia bo mam cykl nieregularny

Gość gość
Nie wiem

Gość gość
do gościówy z 20:51: nie obnażaj się ze swoich intymności, bo to nie na temat. Widać, że piszesz co Ci tylko ślina na język przyniesie, dosłownie tak jak "tirówka" na klęczkach przed konfensjonałem.

Gość gość
cyt. gość Nie pękła a czy w płodnym to nie mam pojęcia bo mam cykl nieregularny Rada: w przypadku cyklu nieregularnego i nepewności odnośnie "dni niepłodnych" dobrze jest oprócz prezerwatywy stosować globulkę Patentex Oval. Przy regularnym cyklu wystarczy sama globulka. Mężczyźni z reguły nie cierpią gumy, bo to tak samo "przyjemny" seks jak liaznie cukierka przez szybę.

Gość mrokos
W ustaleniu ewentualnej ciąży bardziej pomogą testy zakupione w pierwszej napotkanej aptece, lub lekarz ginekolog, a nie głupawa paplanina ze ''znafcami'' z forum.

Gość aliskaaaa
Do szkoły dziecko, do szkoły!

Gość gość
jesztem w szoku, ze na tym forum jest ktos taki,kto nawet nie wie o podstawowych sprawach nic.