Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MAŁY BRZUSZEK W 6 MIESIĄCU. TO NORMALNE ?

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie. Jestem w 6 miesiącu ciąży i mam mały brzuch, dla tych którzy nie wiedzą, że jestem w ciąży jest niewidoczny, a Ci którzy wiedzą, mówią, że jest mały, albo pytają czy aby na pewno jestem w ciąży :/. Wstawiłabym zdjęcie ale tu się chyba nie da???

Gość gość
w pierwszej ciazy to normalnie. mnie wysadzilo w 7 dopiero

Gość gość
Ja 7 miesiąc zaczynam za 2 tygodnie, może urośnie do tej pory. Ja widzę różnicę, ale jak patrzę na niektóre kobiety w 6 miesiącu, to wyglądam jakbym po prostu na brzuchu utyła.

Gość gość
Ja tez mialam prawie niewidoczny brzuszek w 6 mc. Teraz jestem w drugiej ciazy i brzuszek widac juz od 2 mca

Gość gość
ciesz sie bo jak urodzisz szybko wrócisz do formy i kg szybko ci spadną, nie bedziesz miala zwałów tłuszczu i nie bedziesz wygladać jak słonica

Gość gość
Chyba, że mi jeszcze wystrzeli,to będę miałą okazję wyglądać jak to napisałaś słonica :D

Gość gość
dokładnie w 1 ciazy jeszcze miesnie brzucha i macicy sa mocne dlatego dłuzej trzymaja- w kolejnych juz są rozciągnitete i brzuch widac juz w 2 lub 3

Gość gość
też tak miała, niektóre kobiety tak mają, ale to raczej dobrze ;). jak byłam w 6,5 miesiącu ciąży, to nadal część ludzi się nie poznawała, że to ciąża, trzeba się było dobrze przyjrzeć ;)

Gość gość
A do 9 miesiąca urósł brzuszek Ci sporo czy był widoczny ale nie jak na 9 miesiąc ?

Gość gość
ja do 7 miesiaca mialam malo widoczny- w 9 urósl najwiecej- wyglądał jak duża piłka plażowa

Gość gość
Hej, mnie w pierwszej ciazy w 6 miesiacu dopiero zaczal rosnac brzuch i dopiero zaczynalam przybierac na wadze. Do konca ciazy mialam brzuch gigant, opuchlizne gigant i wazylam +20kg.

Gość gość
w 9 miesiącu miałam wreszcie wyraźnie ciążowy ;), no nie sposób ciąży nie zauważyć, ale był dość mały w porównaniu do innych kobiet, do tego stopnia że na porodowej wołali na mnie mała :D

Gość gość
Ja też tak miałam ale w 7 miesiacu zaczął rosnąć bardzo szybko.

Gość gość
mialam podobnie, bylo lekko widac w 8 miesiacu ale jak ktos nie wiedzial o ciazy to byl zaskoczony ze jestem i to w dodatku w 8 miesiacu, do konca ciazy niewiele byl wiekszy, urodzilam w terminie 4ipol kg chlopca :)

Gość gość
Jestem w 25 tc trzeciej ciąży i brzuszek malutki,chodzę w swoich normalnych ciuchach.dzidzia ma idealne wymiary.

Gość aniccatata
też miałam mały brzuch, nawet pod koniec ciąży miałam taki bochenek przed sobą , byłam chuda a po urodzeniu to już jak patyk