Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w jaki sposób radzić sobie z nie jadkiem ?

Polecane posty

Gość gość

Moja 7 tygodniowa córeczka odkąd przeszła na mleko modyfikowane bardzo mało zjada 60 ml co 3 godziny, a nie raz i mniej i dwa razy dziennie po ok. 30 ml wody. od porodu przytyła 900 gram, a urodziła się ważąc 2900. co robić ? zmienić mleko ? czy miała któraś z Was podobny problem, bardzo proszę o porady.

Gość gość
dodam, ze teraz córka jest na mleku nan pro 1

Gość gość
Zmienic i koniecznie wczesniej porozmawiać z pediatrą.

Gość gość
Może na humane? ale to pediatra powinien zadecydować

Gość gość
Sprobouj bebilon pepti. U nas wted skonczyly sie czasy niejedzena. A bylo tak zle ze pil tylko na spiocha. Po proatu nie chcial bo brzuszek go bolal.

Gość gość
a czy przy zmienianiu mleka mogę odrazu przejść na inne mleko czy robić to jakos stopniowo ?

Gość gość
Po cholerę odstawilas dziecko od piersi, Wyrodna matko

Gość gość
...dokladnie !

Gość gość
miałam swoje powody i to nie jest wasza sprawa ! i prosze odpuscic sobie zbędne komentarze na temat wyrodnej matki bo sie za taka nie uważam.

Gość gość
i ktoś nazywiając mnie `wyrodną matką` po zapytaniu na forum, nie znając mnie ani mojej sytuacji jest dla mnie poprostu kretynem. przepraszam za wyrażenie.

Gość gość
Na bebilon pepti lekarz kazal nam przejsc od razu,nawet jezeli dziecko mialoby sie troche przeglodzic gdyby np.odmowil jego picia. Ale nic takiego niw nastapilo,tylko pierwsza butelke wypil niechetnie jak zawsze a kolejne z wielkim apetytem,jak nigdy dotad. Tzn adekwatne do wieku a nie ponad polowe mniej jak zwykle.

Gość gość
autorko , nie przejmuj się chamskimi komentarzami . Jeżeli zaś chodzi o zmianę mleka , to zacznij od konsultacji z lekarzem :-)

Gość gość
7 tygodni to powinna byc na piersi i nie mialabys takich problemow moze robisz zle mieszanke?

Gość gość
powinna, ale nie jest z powodu braku pokarmu, mieszanke robię zgodnie z instrukcją na opakowaniu. zobacze ile dziś zje mi przez dzień jak zje przez cały dzien ok 600 ml to może trzeba to przeczekać, a jak nie jutro udam sie do lekarza o poradę.