Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bolacy jajnik pomocy

Polecane posty

Gość gość

Dzien dobry :) Od 10 dni mam ciagly bol jajnika tzn w ciagu calego dnia moze 10 minut mnie nie boli, to jest taki bol ciagnacy i jest to bol lewego jajnika wczoraj tylko 2 razy promieniowal na prawy tak to z prawym mam spokoj. Z kalendarzyka wynika ze jajnik zaczal mnie dolec przed dniem plodnym ale tym sie nie sugeruje bo to tylko kalendarzyk tzn zaznaczam w nim tylko poczatek i koniec okresu cykle mam 28/29 dniowe . Z mezem kochamy sie bez zabezpieczenia tylko nigdy do konca we mnie wiem ze to nie odpowiedzialne ale co ma byc to bedzie. Ciaze wykluczam poniewaz nawet gdyby to bol juz byl przed stosunkiem. Do ginekologa ide po @ . Z gory dziekuje za Odpowiedzi i rady Milego dnia zycze Wam wszystkim

Gość gość
no to ginekolog Ci wszystko powie

Gość gość
cysta

Gość gość
Tak wiem ze ginekolog mi wszystko powie :) A zapomnialam dodac jeszcze te biale uplawy ale nic mnie nie swedzi i nie piecze

Gość gość
Przeczytalam objawy cysty na jajniku i jestem przerazona :( Czy miala ktoras z was cyste? Jak sie ja leczy ? I czy w czasie okresu bol sie dalej utrzymuje czy przechodzi na czas @?

Gość gość
Jesli nadal cie boli to moze to ciaza

Gość gość
No niech sie jeszcze ktos wypowie :)

Gość gość
Nie ma sensu nakręcać się i straszyć różnymi chorobami. Cysta, torbiel, zaburzenia hormonalne, ciąża i cholera wie co jeszcze, tak można sobie zgadywać. Idź do dobrego ginekologa, koniecznie takiego, który ma aparat USG w gabinecie. Właśnie to Ci jest potrzebne - badanie USG. Wiem, co mówię.

Gość gość
autorko to ja zasugerowałam cyste , bo sama miałam identyczne objawy , jak sie leczy ? zależy od wielkości, moja była jak mandarynka ,do tego wzdęty brzuch , usuwanie laserowe z nfz ( 7 mc czekania w krakowie) małe cysty mozna próbowac leczyc chyba globulkami

Gość gość
Dziekuje wam slicznie za odpowiedzi Wiem wiem ze nie ma sie co nakrecac ale ten bol mi o sobie zapomniec nie daje tzn bol teraz w tym momencie czuje tylko cmienie :) oby tak zostalo ale co chwilke sa bole mocniejsze takie tepe lub pulsujace :(

Gość gość
Czesc to ja autorka tego postu, mam jeszcze jeden problem Wczoraj wieczorem zrobilam test ciazowy i wyszedl pozytywnie??? Jest druga kreska ciemna ale bardzo cienka jak wlos i test zrobilam przed @. Co o tym myslicie??