Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Laryngolog dziecięcy

Polecane posty

Gość gość

Zdecydowanie warto dopytać się przed wizytą czy laryngolog ma specjalizację laryngologa dziecięcego. Niestety wielu specjalistów laryngologów nie informuje, że mają specjalizację w zakresie leczenia tylko DOROSŁYCH! To tak jakby internista leczył dzieci. Z całym szacunkiem dla ich wiedzy i umiejętności. To samo dotyczy tzw. światowego centrum słuchu w Kajetanach.

Gość gość
Mąż sprzedawał na allegro używaną część samochodową. Jako osoba prywatna, zdjęcia zrobione, w opisie wyszczególnione, że to używka, że sprzedaje jako uszkodzoną, bo trochę poleżała i nie wie, czy w ogóle działa. Sprzedaż za 400zł - działająca kosztuje koło 2x więcej. Na drugi dzień sprzedana. Radość wielka, bo szybko poszło. Mam jednak manię czytania komentarzy. I coś mnie tknęło, że mogą z kupującym być problemy. Mimo, że na chłopski rozum, nie miałyby z czego powstać, ale... Telefon od upującego, który tonem protekcjonalnym, rozdrażnionym i pewnym swego stwierdza: - No przyszła ta paczka od pani, zaniosłem do mechanika i co? I jedyne co mogę z tym zrobić, to pani odesłać, bo to się do niczego nie nadaje! - W opisie było czarno na białym, iż sprzedaję jako uszkodzoną, więc chyba pan wiedział... - ALE MNIE NIE INTERESUJE CO BYŁO W OPISIE! JA ZNAM SWOJE PRAWA! JA TO ZGŁOSZĘ! Czekam więc... ;)