Patrycjaaaaaa 0 Napisano Kwiecień 8, 2014 Witam! Jakieś 2 tyg spóźnia mi się okres,boli mnie brzuch i jajniki ale nie przez cały czas,bolą mnie również sutki ale nie całe piersi.na wkładkach pojawia sie biała wydzielina a okresu cały czas brak pomimo tego że biorę luteine . i jest zazwyczaj mi b.ciepło choć czasem na moment jest na odwrót,mierzyłam ostatnio temp. i miałam 37,4 i che mi sie dużo pić. wspomne ,że kiedyś tez mi sie spózniał okres tyle czasu i byłam u lekarza i przepisał mi luteine i dostałam okres,choć wcześniej miałam dużo stresów i nerwów. + współżyje z facetem bez zabezpieczenia. Czy znacie powód czemu sie tak dzieje ? Dziękuje .. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycjaaaaaa 0 Napisano Kwiecień 8, 2014 dodam,że piersi nie robią sie większe i twardsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 8, 2014 jak będziesz cały czas brała luteinę, to miesiaczki nie dostaniesz, jeżeli współżyjesz bez zabezpieczenia, to przecież mozesz byc w ciąży- nie wpadłaś na to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycjaaaaaa 0 Napisano Kwiecień 8, 2014 nie biorę luteiny cały czas tylko dopiero jakieś kilka dni. przeszła mi ta myśl przez głowę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 8, 2014 no ale jeżeli bierzesz luteine, to poziom progesteronu jest wysoki, a miesiączka występuje, kiedy progesteron spada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 8, 2014 o tym to nie wiedziałam.czyli mam czas i nie mam czym sie aż tak bardzo przejmować . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycjaaaaaa 0 Napisano Kwiecień 9, 2014 robiłam test i wyszedł negatywny,a miesiączki dalej brak. ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach