Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamila199600

Mam bardzo głupie obawy i chciałbym by ktoś mógł mi wybić je z głowy.. :(

Polecane posty

Gość Kamila199600

Witam. Mam 18 lat , jestem jeszcze dziewicą i mało wiem jeszcze o antykoncepcji itd i dlatego jeszcze nie zdecydowałam się na stosunek płciowy.. a problem mój polega na tym ,że wczoraj z moim chłopakiem uprawialiśmy peting , później moj chłopak skończył na moich udach.Póżniej wytarłam nogi papierem a ręce umyłam i tyle było tego wieczoru natomiast rano wstałam i przed kąpielą bo po wczorajszym petingu nie wziełam prysznic bo brałam go godzine wcześniej..ale do rzeczy... rano wstałam i dotknełam poprostu uda ubierając dresy natomiast później myślac ze dostalam miesiaczki chciałam sprawdzić palcem i wlozyc tampona mini dla dziewic czy przypadkiem nie przeniosłam tej resztki spermy z ud do pochwy? czytałam ze po paru godzinach jak zaschnie sperma to juz plemniki nie są wstanie nic zrobić.. wiem ze to moze glupie ale mam poprostu głupie wkrety i chcialabym by ktoś mi to poprostu wybił z głowy. pozdrawiam

Gość gość
Plemniki co prawda przeżywają dwie, trzy doby, ale w drogach rodnych kobiety. Poza wilgotnym i ciepłym środowiskiem giną, gdy tylko wyschnie sperma ;)