Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moniczka1212

Co jedzą wasze 7 miesięczne maluchy ???

Polecane posty

Gość Moniczka1212

Nasz przykładowy dzień : Śniadanie 7:00 / 8:00 - Mleko z Cyca Przekąska 10:30 - Marcheweczki Baby Obiad 13:10 / 14:00 - Warzywka z mięskiem takim bardzo miękkim :) cielęcinka Podwieczorek 17:00 / 18:00 - Kisielek zrobiony z soku bobo fruta Kolacja 20:00 / 20:30 - Mleko moje odciągnięte zagęszczone kleikiem :) W między czasie dostaje herbatkę rumiankową lub wodę mineralną. Gdy jesteśmy na spacerze często biorę chrupki kukurydziane nawet w domu sobie podjada :) Moja nunia waży 7 kg i mierzy 68 cm. Pediatra mówi że moja dzidzia dobrze się rozwija i nie ma o co się martwić dobrze mierzy i warzy. Jestem ciekawa jak wasze dzieci jedzą i ile warzą i mierzą :)

Gość gość
Golonka, malze, kaszsnke, zeberka

Gość gość
syn 7 ms 6:30 mleko 180 ml 10:30 kaszka na mleku 150 ml 14:00 obiadek ( miesko + warzywa) 190g 16:00 owoc ( jabłko, banan ) 17:30 mleko 180ml 20:30 mleko 180ml + kleik wazy 9,300kg mierzy 70cm urodzony z waga 3200kg dzis byl na sczepieniu i wszytsko jest ok, miesci sie w siatce

Gość Moniczka1212
Bez takich żartów :( !!!

Gość Moniczka1212
Widzę że podobnie :)

Gość allaaaa
7kg i 68cm? takie malutkie?

Gość Moniczka1212
No córcia urodziła się malutka :) ale wszystko dobrze jest :)

Gość dadadadadadada
to ja z 19:48 mysle ze twoja corcia je za malo mleka, wedlug schematu zywieniowego dziecka glownym posilkiem dla dziecka jest nadal mleku i powinno zajmowac 3 posilki w ciagu dnia :) moze zamiast marchewki wprowadz kaszke na mleku

Gość gość
10:30 - Marcheweczki Baby Obiad 13:10 / 14:00 - Warzywka z mięskiem takim bardzo miękkim usmiech.gif cielęcinka Podwieczorek 17:00 / 18:00 - Kisielek zrobiony z soku bobo fruta xxx Zapomniałaś się: Kolacja 20:00 / 20:30 - MleCZko moje odciągnięte zagęszczone kleiCZkiem :P

Gość gość
Twoja niunia i dzidzia....? MASAKRA....