Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

palec w odbycie

Polecane posty

Gość gość

Podczas alcowki chlopak wlozyl mi palec w o***t, tak mnie zabolalo ze krzyknelam, przytrymal mnie i wlozyl jeszsze jeden. Troche sie zawstydzilam, po masowal mi troche w odbycie wyjal palse i podlozyl mi je pod nos. strasznie mi wstyd, co to mialo znaczyc?

Gość gość
to miało znaczyć, że jesteś do "d**y" Normalna/wartościowa dziewczyna takiemu debilowi strzela prosto w pysk, obraca się na pięcie i idzie do domu.

Mogłaś go postraszyć agresywnym tasiemtzem. Autentyczna historia. Podobno w dżungli paragwajkskiej był przypadek takiego osobnika w jelitach. Gościu wsadził babie w du.upe paltza, trafił na agresywniejszego od pirani pasożyt opier.rdolił mu zostawiajątz samego kikuta :D kilka sezonów pózniej to samo zrobił mu z fiu.utem :D

Gość gość
strasznie mi teraz przykro, o***t mnie boli i plakac mi sie chce. Czuje sie bezwartosciowa, jutro w szkole go zobacze chyba zapadne sie pod ziemie

Następnym razem jak kolega będzie Cie atakował w oko cyklopa :P pamiętaj o patencie z agresywnym tasiemtzem :D

Gość gość
ja po wyciągnięciu zawsze robie palcem znak krzyza na czole laski

Gość kasiula38
O zesz ka ale sie ubawilam :)

Gość gość
A fujarę rumaka nie próbowaliście

Gość gość
musi być ogierem w łóżku, taki chłopak to skarb. odważny, nie boi się wyzwań

Gość Wieczna_Kochanka
Ja na Twoim miejscu bym mu zrobiła to samo, jak jest taki mądry.

Gość gość
kto tak mial...

Gość Facet1312
Zboczeniec!!! Rozumiem jak wkłada w o***t palec lecz wszystko ustalacie.Często się zdarza ze wkłada palec do dupci by rozliznic do analka lub trzyma palce w odbycie bys miała większy orgazm bo niektóre tak mają i to rozumiem.Lecz włażyć i potem pod nos to tylko idiotę zostawić!!

Gość gość
To ma być miłość w każdym wydaniu a nie chamstwo jakie on uprawia!!! Podam cytat jak się robi i wklada palce do o***tu lecz przygotowniem jest do seksu...Witam Wszystkich.Chciała bym opisać swoje przeżycia mąż ja i obcy facet.Mąż zaproponował ja chętnie się zgodziłam na trójkąt.Ja miałam sobie wybrać przebieg oczywiscie w obecności i udziale męża.Wybrałam dwa razy rżnięcie w obie dziurki.Mężowi zlecilam cały przebieg i kontrolę nad tym seksem.Pomijam wstep przejdę do tego że maż bardzo dba o mnie zwsze robi tak że ja muszę mieć orgazm potem on podczas seksu.Zwłaszcza że dbał o nas przy porodzie masował plecy podczas skurczów nie leżałam jak inne rodzące mogłam chodzić do samego porodu bo miałam męża.To samo przy badaniach gdy ginekolog często pcha palce głęboko ja się skrzywię mówi delikatniej Proszę itd...Obcy stał i patrzył mąż mnie rozebrał i on w między czasie poprosił obcego by sie też rozebrał.Zaczął od minetki mąż jak byłam mokra.Mąż się położył na plecach ja nabiłam się na jego członka i przytuliłam się do niego wypinając obcemu drugą dziurkę.Wtedy mąż miał gel i nabral na palce w dużej ilości zaczął mnie penetrować delikatnie palcem potem weszły dwa.Gdy się częściowo zluzowałam w drugiej dziurce zaprosił obcego do zaczęcia rżniecia mnie ja mocno wtulona.Mąż ściskając pośladki i je rozchylił by mógł swobodnie wejść członek.Jak zaczął wpychać doś dużego człnka mąż trzymał mnie za biodra bym nie cofała się z członków.Obcy wkońcu wbił do końca ja zaczęłam jęczeć z rozkoszy a mąz z podniecenia się spóścił ciepła spermą w duzej ilości ja za nim miałam orrgazm tez z podniecenia i od tej ciaplej spermy.Facet dość szybko skończył.Lecz poszliśmy sie umyć i gdy stanał meżowi potem facetowi powtórka.Facet przyjął pozycję meża i weszłam na jego członka a mąż wchodził analnie.Był to maraton bo miałam dwa orgazmy a myślałam ze nie skończą nie mogli miec wytrysku a pały twarde do końca pomimo że miali wytrysk raze

Gość pomocny666
Jeśli partnerka na to pozwoli to ok, rozumiem. Ale jeśli nie, to powinnaś w takiej sytuacji podczas drugiego spotkania odwdzięczyć się tym samym. Oko za oko, ząb za ząb, palec w d**e za palec w d***e. I oczywiście możesz zwracać się do niego ty CWELU. Sądzę że pomogłem NIEZAPOMNIJ dać mu powąchać palec, tylko później go dobrze wyszoruj...

Gość gość
Skoro tak cię potraktował, to znaczy, że jesteś jego suką i szmatą. Będzie cię p******il tak jak mu się podoba.

Gość daro daro daro
twoj facet ma 16 lat chuj mnie obchodzi ktory jest rok tematu trafilas na kawal gimbusa pozdrowienia ze szkoły sam mam 17 lat i wale pento na twoje foty chociaz ich nie masz wlozyl bym ci 15 palcow razem z tymi u stop pozdrawiam w wigildie , odezwij się twoj odbyot pomiesci moich kolegów palce a zwą ich 50 palczastych, elo

Gość gość
w jakim języku piszesz w narzeczu siurków

Gość gość
Ja tylko raz tak zrobiłem dziewczynie. Akurat była w środku pełna. Było mi wstyd i więcej tego nie robiłem