Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

oN 184 CM, ONA 158 CM, JAK WYSOKIE BYLYBY DZIECI?

Polecane posty

Gość gość
syn góra 180cm córka max 165

Gość gość
Niskopienne po mamie niestety

Gość gość
hmm a znam dwoch facetow, jeden ma z 159 cm, drugi ok 166 cm, ich corki sa wysokie i potezne a ich zony maja ok 173 cm

Gość gość
Raczej niskie po matce, córka wzrostem podobna byłaby do żony, może kilka cm wyższa ewentualnie.

Gość gość
Są wzory na wzrost dzieci, ale i tak są g******e, bo inaczej mój brat nie byłby wyższy od ojca o 15 cm.

Gość gość
dodać oba wzrosty i podzielic na pół i to jest wzrost dziewczyny do tego wzrostu dodać 10 cm i to jest wzrost chłopca ale są wyjątki u mojego brata jest odwrotnie. córka 182, a syn a172 gdzie brat ma 185, a bratowa 160.

Gość gość
trudno powiedziec, zalezy jaka kombinacje genów by odziedziczyły... np. moi rodzice to mama 161 cm, tata 182, a ja mam 170 cm, a moja siostra 174 cm. Z kolei dziadek miał 175 cm, babcia 166cm, a ich córka (czyli moja mama) 161cm, a druga córka 164-165 cm

"Niskopienne" xD hahaha dobre:D To zależy od tego czyj gen będzie dominujący, a czyj recesywny. Wart przyjrzeć się najbliższej rodzinie z obu stron. Na pewno jest duża szansa, że dzieci przerosną rodziców.

Gość gość
wszystkie kombinacje są możliwe. dziecko równie dobrze może być kurduplem, wysokim albo coś pomiędzy. no i dziecko nie dziedziczy wzrostu po rodzicu tej samej płci:D bez jaj- to nie jest takie proste i możecie mieć np syna 160 w kapeluszu

Gość gość
To zależy. Dziedziczenie nie jest takie proste dyskotekowa mułko :D

Gość gość
Oj roznie bywa. Wujek b.wysoki,na pewno mial gdzies tyle co w przykladzie,jego zona niziutka,ponizej 160. Syn wysoki,180 na pewno, corka jedna ze 160 a druga corka ma 10 lat a juz prawie rowna ze starsza siostra,z mama na pewno jest rowna.