Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katarzyna1994

Mam 173 cm wzrostu a wy krasnoludy?

Polecane posty

Gość gość
175 cm masakra, dobija mnie to.

Gość gość
178. I to uwielbiam

Gość cienjksa
170 :)

Gość gość
178:)

Gość gość
173 :)

Gość mookka
może nie mamy 173cm wzrostu ale za to jesteśmy >krasne< czyli piękne ;) jak jeden stał po wzrost to drugi po urodę ;)

Gość gość
Powiedz mi jak krasnal ma być ładny? Krótkie, grube nogi, ciało jak u dziecka. Pedofil tylko taką zechce.

Gość gość
a ja mam 175 i chciałabym być krasnalem.. bo niskie mogą założyć obcasy a i ciało mają lepsze... bo wyższe z reguły są szczupłe, małe piersi itd a jak przytyją to nic to nie zmienia... chcę być krasnalem a nie mogę:(

Gość gość
154 cm :)

Gość monique8884353
160 tylko :( ale nawet to w sobie lubie ,że jestem taka drobniutka bo i chuda ;)

Gość mookka
drobne dziewczynki są kształtne i proporcjonalne - dziewczynki jak malinki ;)

Gość mookka
po za tym nie wzrost świadczy o człowieku a to co sobą reprezentuje to jest jego wartość a nie centymetry :)

Gość gość
Ja mam 175 i jestem zadowolona

Gość monique8884353
duze też czasem jest piekne ogólnie to zależy od twarzy kobiety, figury czy ma talie czy chlopieca sylwetke czy jest szczupla czy gruba itd ale ja tak przyzwyczaiłam sie do mojego wzrostu ,że nie wyobrazam sobie byc wysoka ;) kiedys chcialam jak byłam młodsza bo marzylam zeby być modelką ,ale jakoś mi przeszło :P

Gość gość
181 cm, kobieta

Gość monique8884353
a najsmieszniejsze jest ,że jestem taka niska ,a startuja do mnie zwykle wysocy faceci i to niektorzy nawet bardzo bo byli i tacy co mieli z 185 hehe P jakoś nizsi rzadziej choc tez sie zdarzało ,ale nie wiem z czego to wynika :P moze ,że przeciwienstwa sie przyciagaja ;)

Gość gość
181 cm kobiecosci ;)

Gość gość
166 i sie ciesze bo wygladam jak kobietka a nie żyrafa dosłownie, nie mam problemu, ze chlopak jest ode mnie nizszy, moge chodzic spokojnie na szpilkach hihihi

Gość gość
Z takim wzrostem to jesteś generałem krasnoludków, do ludków brakuje Ci kilku cm :)

Gość monique8884353
ja to tylko zazdroszcze wysokim długich nóg :( niby moje też są długie jak na moj wzrost ,ale wiadomo,że wysoka bedzie miala zwykle dłuzsze. choc z drugiej strony mnie bardziej pasuje ubrac wysokie szpilki :P

Gość cienjksa
166 to juz wysoka jestes hahahahhaah

Gość gość
A ja mam 158 ale jakos krasnoludem sie nie czuje bo znacznie wiecej spotykam dziewczyn mojego wzrostu niz powyzej 175

Gość gość
a i faceci w Polsce nie za wysocy wiec tym bardziej. wysokie maja z tym gorzej bo raczej z nizszym dziwnie by wygladaly

Gość gość
A ja 182 :) Krasnoludzie Po co obrażasz innych ze względu na wzrost? :) Juz się lepiej poczułas jadąc niskich? :)

Gość NatkaPietruszkiii
A ja mam 174 cm i wiecie cooo????DUMNA jestem z tego !!! Mam dlugie nogi, jestem szczupla i ogolnie dobrze czuje sie w swoim ciele :) Nie wyobazam sobie miec chociaz 1 cm mniej!!! Kazdy musi zaakceptowac siebie takim jakim jest...ogolnie nic nie mam do niskich dziewczyn ale niski mezczyzna to juz masakra jakas :)

Gość gość
170 i kiedyś bo mam swoje latka uważałam się za strasznie wysoką i nieszczęśliwą bo wokół mnie było więcej "krasnoludków" teraz dalej mam 170 ale na ulicach jest cała masa wyższych ode mnie i już nie stanowi wzrost jakiegoś problemu choć czasami żal mi ściska..... że nie moge założyć takich prawdziwie wysokich szpil bo czuję się jak gloria.