Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka oto ja

ambitne cele towarzystwo i wsparcie mile widziane

Polecane posty

Gość taka oto ja

hej tematów wiele ale mam cichą nadzieję że jednak znajdzie się ktoś kto zechce mi towarzyszyć. a więc tak parę słów o mnie mam 25 lat i od 2 tygodni po raz drugi jestem mama:-) jeszcze do niedawna pisałam na wspaniałym forum ciążowym lecz przyszedł czas na zmiany i tak samo wspaniałego towarzystwa szukam do wspólnego odchudzania. obecnie waże 74 kg przy wzroście 165 cm przez te dwa tygodnie zdążyłam wrócić do wagi z przed ciąży i dodatkowo zrzucić jeszcze dwa kg. mój cel to 55 kg. mam nadzieję że dołączy do mnie ktoś tak samo zdeterminowany jak ja i razem pomału bedziemy dążyć do celu.

Gość stokrotka2255
Hej! Gratuluje dzidziusia i zazdroszcze takiej determinacji;) z checia dolacze bo stwierdzilam ze czas zrzucic kilka kg bo planuje niebawem starania o malenstwo a po za tym idzie latooo!;) Waze 66kg, mam 162 cm wzrostu. A to wszystko przez moja milosc do slodyczy;( Planujesz jakas dietke? Cwiczenia?

witam stokrotka 2255 mam nadzieje ze wspólnie jakoś damy rade a może jeszcze ktoś się przyłączy z dietą narazie krucho bo karmię małego jem praktycznie wszystko ale od dzisiaj ograniczam raykalnie słodycze które są także i moją słabością. poza tym mam w planie pić dużo płynów i liczyć kalorieogólnie chce zmieścić się w 1800 kcal kiedyś byłam na 1000 ale dopóki karmie nie da rady. co do ćwiczeń to i owszem bede ćwiczyć dzisiaj mam zamiar zrobić sobie jadłospis do końca tygodnia i plan ćwiczeń. wieczorkiem wkleje na kafe. ważenie planuje co 3 dni tak więc dzisiaj 74.400 następne ważenie w sobote.

Gość Lulinek
Podziwiam determinacji, że tak szybko po porodzie. Ja zaczęłam jak moja niunia miała 10 miesięcy czyli w połowie lutego. Z wagi 79,2 zeszłam już do 71, więc nieźle idzie, wzrost 164. Dieta mż i zdrowo, ćwiczenia sporadycznie bo nie mam czasu, a teraz to mam ruch przy małej cały czas. Życzę powodzonka!

Gość stokrotka2255
Kurcze obym i ja kiedys po porodzie byla taka zdeterminowana i ruszyla pupe do cwiczen;) Nie wiem czy to realne bo teraz nie chce mi sie a co dopiero po porodzi... Taka oto ja jesli karmisz to zdrowe odzywianie to podstawa;) Ja wczoraj poszperalam jeszcze w necie i szykuje plan ;) dam co i jak pozniej bo mykam zaraz do pracy.. milego dnia

Gość Lulinek
Trochę masz rację, bo ja po drugim porodzie schudłam 23 kg, trzymałam się długo aż do trzeciej ciąży gdzie wszystko wróciło, wtedy ważyłam 54 i wyglądałam jak kościotrup, teraz chcę do 58 max może być nawet 60 kg.

a wiec tak dzisiejszy dzionek zaliczony do udanych śniadanko kawałek chleba z polędwicą sopocką i kawa z mlekiem obiadek ryż z białym sosem i mięsko gotowane kolacja platki z mlekiem dodatkowo owoce jabuszko troszkie winogron i duzo ruchu bo zaliczylismy dlugi spacer i plac zabaw mialy byc cwiczenia no i obiecalam sobie zrobic ten jadlospis no ale nie stety sila wyzsza nie dalam rady maluszek sie uparl i usypialam go dzisiaj dwie godziny jestem wykonczona a gdy pomysle ze czeka mnie cala noc to na sama mysl padam z wyczerpania............. no ale jutro przed poludniem gdy oba szkraby beda spac wezme sie za to a narazie jestem z siebie dumna ze slodycze dzisiaj omijalam szerokim łukiem.

Gość stokrotka2255
Hej. Ja tez jestem z siebie dzis dumna;) Ale padam na pysk...

Gość stokrotka2255
Dobry wieczor;) dzis zjadlam tylko troche salatki z selera taki mix niestety z majonezem, jogurt 250ml owocowy i woda z odrobina soku bo nie lubie czystej. Wiem za malo i nie zdrowo ale dzis mialam strasznie zabiegany dzien:/ A jutro jeszcze gorszy bedzie:/ echh No coz..moze po niedzieli lub w weekend uda mi sie usiasc i rozpisac jakas zdrowa dietke i cwiczonka. Jutro sie zwaze i zobaczymy czy pare deko ubylo chociaz;) hihi Zmykam spac A co u was?

hej stokrotka nie dałam rady w czoraj nic napisać normalnie padam na pysk tez marze o tym aby znaleźć chwile aby pomyśleć nad tą dietka. narazie odsunęłam na bok tylko słodycze i smażone potrawy co do ćwiczeń hmmmmmmm zostają tylko spacery. wiesz wczuwam się jeszcze w ten rytm przy dwójce dzieci (20 mc i 3 tyg) jak tylko to ogarnę bedzie już z górki. osobiście czuje ze coś mi ubywa no ale to pewnie cały czas woda ale dobre i to za dwa tyg chrzciny małego mam taki cel aby do tego czasu zrzucić tak 3 kg zobaczymy:-).

hej stokrotka nie dałam rady w czoraj nic napisać normalnie padam na pysk tez marze o tym aby znaleźć chwile aby pomyśleć nad tą dietka. narazie odsunęłam na bok tylko słodycze i smażone potrawy co do ćwiczeń hmmmmmmm zostają tylko spacery. wiesz wczuwam się jeszcze w ten rytm przy dwójce dzieci (20 mc i 3 tyg) jak tylko to ogarnę bedzie już z górki. osobiście czuje ze coś mi ubywa no ale to pewnie cały czas woda ale dobre i to za dwa tyg chrzciny małego mam taki cel aby do tego czasu zrzucić tak 3 kg zobaczymy:-).

Gość spadająca gwiazdkaxx
Hej :) Mogę dołączyć? Schudłam już 4 kg, zostało 6,2 Ważę obecnie 66,2 przy 178.

hej hej gwiazdko serdecznie witam przyłącz się przyda mi się towarzystwo napisz coś o sobie może jakie masz plany na dalsze chudnięcie no i jakim sposobem pozbyłaś się już tych 4 może coś nam podpowiesz:-). u mnie z tą moją waga chyba coś nie tak dziwne bo waże się rano patrze waga 75,200 a wieczorem przed spaniem 74,200 i czym tutaj się sugerować jak tak jest za każdym razem. waga napewno chodzi dobrze.