Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wizyta u gina a korzystanie z toalety

Polecane posty

Gość gość

Jestem w ciazy. Czesto mam zaparcia. A jak mam wizyte to sorry za obrazowosci,sram od rana ;) i spoko,kapiel,prysznic i jak nowa ale ostqtnio zawsze jak jestem juz w ppczekalni u gina to mnie lapie! Ale to tak,ze wytrzymac sie nie da.. ja p*****le.. myje sie potem,chusteczki nawilzajace,ale i tak jestem skrepowana na fotelu.. co jest??? Szlag mnie juz trafia bo na ostatnich 4wizytach to.samo!!!

Gość Panienka z okienka 38
współczuję :(

A to nie stres czasem? Może nie przepadasz po prostu za wizytami u gina?

Gość gość
Ja sobie tez :( to takie krepujace.. kurde ze stresu czy co.. :(

Łyknij sobie herbatkę z podwójnej meliski może rano w dniu badania i zobacz czy nie pomoże. Zaszkodzić nie powinno...

Gość gość
Wlasnie moze stres,chociaz zawsze.to dla mnie pozytywne wizyty, chocisz troche stresu bylo,bo.musialam lezec,ale bez przesady zeby od rana tak i jeszcze w poczrkalni? Masakra

Gość gość
Aga a.wiesz ze melise pije codziennie?:) i pokrzywe. Najlepsze kest to ze np. 20minut przed nic mi se nie chve,a dopiero jak csekam.. a w pozostale dni mam zaparcia. Wiecie jakie to krepujace lezec na fotelu z mysla ze lrzed 10minutami bylo sie w wc...?

Aha, no tak, to gorzej... Ja tak nie mam, ale znam z reakcji męża. Prawie do ślubu nie pojechalibyśmy, dopiero stoperan pomógł. To były jaja. No ale to nie jest metoda dla Ciebie, zwłaszcza przy zaparciach. Pijesz dużo, jesz jedzonko bogate w błonnik?

Gość gość
Ja jakbylam w ciazy to tez mialam mega zaparcia. Nic nie pomagalo. Ciesz się ze chociaż raz na jakis czas masz czyszczenie tylko szkoda że w takiej sytuacji.

Gość gość
Hehe no ciesze sie,ze raz na jakis czas super usiasc na kiblu i sie nie meczyc,alekurde czemu wtedy?:( Jak ide do innego lekarza,czy do.dentysty to nigdy nie mam takiej sytuacji. Aga pije duzo plynow. Wody wypijam dziennie minimmum 1,5litra. Jem duzo owocow,warzyw,soki robione z burama,marchewki,jablka,duzo jogurtow.

A może po prostu czopek glicerynowy na 1-2 h przed wizytą? Nie wiem jak często chodzisz, ale jak co kilka tygodni, to krzywdy tym sobie nie zrobisz.

Gość gość
Aga z tym ze ja w dniu wizyty od rana 3-4razy na kibelku i jeszcze w poczekalni,nie wiem czy taki czopek pomoze i jest bezpoeczny??

Czytałam, że w ciąży są bezpieczne. Zresztą daje się je też niemowlakom. Czy będzie skuteczny - no to jest pytanie za 100 punktów :) Generalnie przyspiesza wypróżnianie,

Gość gość
ja z emocji to ostatnio miałam 150/100 ciśnienie,a czekałam na tą wizytę :D

Gość gość
Sprobuje z tym czopkiem, matko jakie to.stresujace

Gość gość
Hehe a bidetu nie ma tam? Ale powiem,ze mialam taka sytuacje i tez jakos dziwnie sie potem czulam,ze jeszcze cos zle sie umylam i wytarlam:o

Gość gość
Ja tak mam, myślę, że to stres. Ale jakoś zawsze udaje mi się powstrzymać, parę głębokich oddechów, czytam jakieś te głupie gazetki w poczekalni i ciśnienie odchodzi