Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ponad rok po porodzie a brzuch mi dalej wystaje jakbym była w drugim trymestrze

Polecane posty

Gość gość

Co mam robić. Jakie ćwiczenia wykonywać żeby te rozciągnięte mięśnie się poobkurczały i brzuch wyglądał jak dawniej. Jestem szczupła a brzuch wystaje tak że wstyd mi obierać obcisłe bluzki bo wyglądam jakbym spodziewała się drugiego dziecka. Mam już dość tuszowania tego brzucha bluzkami bombkami

Gość gość
ja jestem 5 lat po porodzie i tez pozstal mi brzuch.

Gość gość
życie

Gość gość
Ja jestem niespełna rok po porodzie i mam -5kg niż przed ciążą do tego płaski brzuszek :) Dla chcącego nic trudnego :p

Gość gość
O jezu jest tyle ćwiczeń na brzuch. Masz doś maskowania to po prostu ćwicz. Dodatkowo pamiętaj o prawidłowej postawie, zawsze i wszędzie. Wyprostowana sylwetka, biust do przodu, wciągnięty brzuch. Jak ci to w nawyk wejdzie, to będziesz miała płaski brzuszek całe życie.

Gość gość
niektórym już tak zostaje i już, jeśli jesteś szczupła to nic nie poradzisz, możesz wzmocnić mięśnie ale nadmiaru skóry nie zminimalizujesz, tylko plastyka... moja mama przez chorobę okropnie schudła, wyglądała tak jak kościotrup ale brzuch miała taki jakby się codziennie obżerała cukierkami :/ taka budowa..

Gość gość
Jja też waże mnie niż po porodzie, a brzuch mi sterczy. Nie ma to nic wspólnego z waga. Myślę, że u mnie moze miec to zwiazek z cc i z druga operacja brzuszną 2 miesiace po porodzie, po których za szybko zaczęłam dźwigać, forsować się i w rezultacie mięśnie śą juz nie takie jak powinny no i została mi przepuklina na pamiątkę :/ Jeśli nie chcę, zeby mi flaki wylazły tam gdzie nie trzeba to raczej nie powinnam ćwiczyć. Czeka mnie kolejna, trzecia operacja, do której mi się nie pali :/