Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sa tu matki chorujace na TMAU???

Polecane posty

Gość gość
To jest tak rzadka choroba, że chyba nie znajdziesz tu drugiej chorej na to i nikt ci nic dobrego nie doradzi.

Gość FRYZJERKaaaa
To był zart , no jezeli ktos zle to odebrał to przepraszam Autorkę , ale nie Ciebie ona sama powinna mi zwrócić uwage a nie Ty ,

Gość FRYZJERKaaaa
Zaraz chwila , masz jakiegoś pomysła by pomóc Autorce , jak nie nie zwracaj mi uwagi za Autorke co napisałam .Nie obraziłam Autorki bo sama napisała jaki ma zapach a Ty sie czepiasz sardynki czy makreli

Gość FRYZJERKaaaa
To był przykład , no ale jak ktos chce kogos uderzyć kija zawsze znajdzie .Autorko zmykam z Twojego tematu bo normalnie nie mozna tu pogadac , zaraz bedą jakies napady na mnie stosowane ze tak napisałam albo owak .Do widzenia

Gość gość
nie mam pomysłu bo nie jestem lekarzem i nie znam się na medycynie ani na kardamonie:) i nie mam zamiaru Autorce udzielać rad z d**y wziętych, poczytać tematu nie mogę czy co? i do tego zwrócić Ci uwagi abyś trochę uważała na to co piszesz.

Gość gosc autorka98
fryzjerkaaa, moja droga pisalam wczesniej , ze "pachne" czyms kwasnym -octowym a nie ryba. Zdna z was nie ma tego problemu?

Gość gość
a czy ktos próbował tabletek z chlorofilem ??? czytałam w necie , ze pomagają ..np stozzon , do kupienia tylko w Niemczech , w Polsce był pod nazwa Fresch natura , wycofali ( to jest własnie nasz kochany kraj ) ... ale trzeba go brac kilka razy dziennie od 1-do 3 tabletek .... prosze pomózcie ...u mnie wystapiło w okersie menopauzy ....najgorsze jest to ze sama nic nie czuje , tylko otoczenie ...dla mnie to jest koszmar , jestem jeszcze czynna zawodowo...masakra

Gość gość
ogulnie chodzi oto ze z jelit wydobywa sie takie swinstwo ktore przedostaje sie krwiobiegu . kazdy czliwiek tak ma . tylko ze u zdrowego czlowieka to cale swinstwo przefiltruje watroba i jest ok . ludzie z tmau smierdza poniewaz watroba tego niefiltruje i wszystko leci do organizmu . trzeba trzybac diete lekkostrawna . brac vivomix do kolacji i napoczatku xifaxan lub inny antybiotyk . vivomix od 3 do 6 miesiecy i jak brak poprawy to znow antybiotyk i znow probiotyk SIBO to TMAU typ 2. w jelicie jest nadmiar zlych bakteri kture produkuja smierdzace toksyny ktore zasmiecaja organizm . watroba dziala prawidlowo ale tych toksyn jest tak duzo ze watroba niewyrabia z filtrowaniem . leczenie jak wyrzej . mozna brac l glutamine i cos zolciopednego . przed snem alenie odrazu po kolacji kieliczek oliwy z oliwek . zero cukru antybiotyk . vivomixx . babka jajowata. glinka bentoidowa i ogulnie dbac o jelita by zle bakterie sie nienamnazaly