Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zainteresowania i pasje Polek

Polecane posty

Tutaj muszę mocno zaprotestować. Maluję i niebawem planuję zacząć sprzedawać obrazy, piszę wiersze ( jeśli mam wenę ), dawno temu tworzyłam biżuterię, na temat zielonej i białej herbaty mogłabym pisać książki, to samo tyczy się ziół. Czytam minimum 2-3 książki tygodniowo. Nie zmienia to jednak faktu, że biorąc pod uwagę zakłamanie panujące w społeczeństwie, tematem bloga będzie przede wszystkim seks i relacje damsko - męskie. Ktoś musi mówić prawdę. Trudno udawać, że temat nie istnieje.

Gość gość
fotografia no i balowanie ja bubie bardzo no wlasnie :) www.youtube.com/watch?v=glVAzwRFphs

Gość gość autor
do Ciebie i do wszystkich, które mają jakieś zainteresowania i pasje niewymienione w pierwszym poście

Bawi mnie czytanie ksiazek jako zainteresowanie. Nie ma nic bardziej kretynskiego niz czytanie zmyslonych opowiesci, a to robi wiekszosc ludzi ktorzy mowia, ze czytaja ksiazki. Jesli juz czytac ksiazki to tylko takie, z ktorych sie mozna czegos nauczyc np. naukowe.

Gość zołza której nie lubisz
wystarczy mieć pasje zebyś kogoś kochał i pewnie z błahych powodów potrafisz nienawidzieć Zakładać temat ze my kobiety mamy durne pasje A jakie wy macie ? trzepanie konia, gołe baby, piwo, auto, melanże Jakie masz pasje drogi autorze

Gość gość
? Prosze napisz,a czy nie piszesz do kobiecych pism.;)Pod pseudonimem np. Ania?

Gość gość
Autor ma racje, ale nie mozna tez uogólniać. Znam takie co interesują sie architektura, prowadzą pare interesów, szyja, fotografują, grają na saksofonie np., uprawiają sporty i ogólnie sa twórcze ;)

Gość gość
temat na czasie więc podnoszę

Gość arabella31
No to ja mam dośc nietypowe hobby ;) I chyba trochę nie dzisiejsze. Kolekcjonuję znaczki. Dziadek zaraził mnie pasją i naprawdę się wciągnełam. Teraz np, zbieram pieniądze na którąś z tych lup: www.cezar24.pl/lupy-c-37_2.html , bo ta zwykła, którą miałam do tej pory przestała mi wystarczać.

Gość gość
a ja powiem wam że wędkuję od 6 roku życia :D takie troszkę nie kobiece.