Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zainteresowania i pasje Polek

Polecane posty

Gość gość

Zakupy, imprezy, taniec, moda, dbanie o siebie, seriale, ajfony, smartfony, facebook, biżuteria, wróżby, wesela, śluby, wieczory panieńskie, dziec*****eski, kotki, faceci, restauracje i knajpy, dyskoteki, kluby, drinki, trawka, feta i piguły, przygody.

Gość sercowe rozterki
chcesz mojs swiadectwo udzialowe? pozalowalam Rydzykowi :P, :P, :P

Gość gość
Ja akurat lubię tworzyć :P Robię perfumy (jak na razie na poziomie eksperymentowania), dużo piszę, robię biżuterię, coś z niczego np. portfel ze starych jeansów, składam bity na komputerze, maluję obrazy..

Gość gość
Autorka ma racje.

Gość gość
kafeteria i odpisywanie na posty to wielka pasjia i zainteresowanie polek

Gość gość
Zdajesz sobie sprawę, że jesteś w mniejszości? Wręcz na granicy błędu statystycznego ;)

Gość gość
to powyżej to do rękodzielniczki, która się wpisała

Gość Linia Maginota
desery na wynos z sejmowej knajpy 🖐️

Nie przesadzajmy :) są kobiety, które np. bardzo lubią czytać. Ja uwielbiam. Dodatkowo wczoraj stwierdziłam, że zacznę prowadzić bloga ;) można go znaleźć pod adresem : www.venusjanka.blox.pl

Gość gość
Temat kolejnegp frustrata nic soba nie reprezentujacego.spadaj na drzewo leszczu.

Gość gość
jaka sobie wybrałeś taka masz.:] mnie m.in interesuje poezja psychologia malarstwo i astronomia

Gość gość
Nie przesadzajmy usmiech.gif są kobiety, które np. bardzo lubią czytać. Ja uwielbiam. -----no ja tez najbardziej durne wpisy na kafe

Gość gość
fajna pasja- zkaładanie debilnych tematów na kobiecym forum. Jestem pod wrażeniem :O

Gość gość autor
Listę zainteresowań z pierwszego postu opracowałem na podstawie podsłuchanych w autobusach i tramwajach rozmów jakie prowadzą między sobą kobiety - najczęściej młode

Gość gość
A o czym w autobusie mają rozmawiać? O polityce, filozofii? A młodzi mężczyźni rozmawiają o czym? O chlaniu, imprezach, motorach, grach najczęściej.

Gość gość autor
podsłuchiwanie rozmów wychodzi mi mimowolnie. Panny rozmawiają bardzo głośno, nie sposób tego nie słyszeć. Nie czatuję na tramwaje pełne kobiet i nie czynię notatek i spostrzeżeń. Więc to żadne hobby. Gdyby posłuchać rozmów w klubach, szkołach, uczelniach i innych miejscach gdzie gromadzą się młode Polki, można by dokonać podobnych obserwacji.

Gość gość
wieczna kochanko, weszłam na twój blog. i niestety piszesz tam o seksie i facetach, czyli poniekąd autor ma rację :-(. Kobiety głównie interesują się facetami, związkami, seksem, ciuchami :-(

Gość gość
architektura ! książki muzyka

Gość gość autor
Kocham Cię :classic_cool:

A o czym mam pisać? Mam wrażenie, że nie ma kobiet, które szczerze mówiłyby o seksie, wszystkie udają cnotki. Dlatego właśnie założyłam bloga - irytuje mnie zakłamanie zarówno wśród kobiet, jak i mężczyzn. Czytacie Greya, ale żadna z Was szczerze nie powie, że obciąga - oficjalnie wszystkie się brzydzą.

Gość gość
Ja kocham czytać, rysować, a od niedawna ćwiczę na siłowni (miało służyć poprawie kondycji a bardzo mnie wciągnęło). Do tego robię kosze z wikliny papierowej.

Gość gość
chodzi mi o to, że wiele kobiet interesuje się tylko seksem i ty jesteś tego przykładem

Gość gość
moją pasją jest grafika i animacja, lubię też dobrą literaturę, szczególnie podróżniczą i historyczną