Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niania

Polecane posty

Gość gość

Do mojej znajomej ktora ma dwojke dzieci...przychodzi dzien w dzien niania...a znajoma nie pracuje. Czy teraz te baby sa takie nieporadne ze dwojka dzieci je przerasta?

Gość gość
up up

Gość gość
zazdrościsz czy co?

Gość gość
w zyciu...przeraza mnie to raczej

Gość gość
może jest chora, może ma depresję poporodową, może uznaje, że dzieci zasługują na takie samo zainteresowanie ze strony dorosłych. Co cię to obchodzi?

Gość gość
oczywiscie nie powinno mnie to obchodzic to fakt, ja raczej jestem przerazona kobitami teraz..jedno dziecko was przeraza a do dwojki trza nianke brac bo sie nie wyrabiacie

Gość gość
a ja takim ludziom zazdroszczę. Pewnie ma czas dla siebie, może w spokoju usiąść i poczytać, spokojnie się wykąpać, zrobić makijaż czy manicure. Nie jest typową matką-Polką cały dzień biegającą w dresach

Gość gość
dla wygody :) co w tym złego, dlaczego ma być jej ciężej niż łatwiej jeżeli ją na to stać. Człowiek dużo zniesie i sobie potrafi poradzić w wielu ciężkich sytuacjach, ale kiedy nie trzeba, to po co? Druga rzecz ze moze chce aby dziec się przyzwyczajały do niani pod jej okiem zanim pojdzie do pracy, a to bardzo mądre, bo i nianie pozna a i dzieci się oswoją.

Gość gość
ale zeby codziennie???? no prosze...ja uwazam ze to przegiecie

Gość gość
jaka przesada?Ta niania też z czegoś musi życ ma swoje stałe opłaty i chce zarobić i jak chcesz taką zatrzymać to nie możesz jej dawać raz zarobić 1200zł a za drugim razem 2000tyś.

Gość gość
Może ona wtedy sobie leży i macha nogą, albo maluje paznokcie? Przełącza kanały w TV albo leży w wannie :)