Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierścionek z kolorowym oczkiem a kolory ubrań

Polecane posty

Gość gość

Witam. Od zawsze podobały mi się pierścionki ze szmaragdem albo innym zielonym kamieniem, tylko ostatnio zdalam sobie sprawę ze do takiego pierścionka pewnie najlepiej pasują neutralne barwy lub właśnie zielone. Nie byłoby problemu gdyby nie to ze oprócz zieleni kocham tez kolor różowy i fioletowy. Nie jest to taki jasny, słodki róż ale taki trochę ciemniejszy, jakby wymieszany z fioletem... W takim razie czy powinnam zrezygnować z pierścionka ze szmaragdem? Przecież nie wyrzuce ulubionych ciuchów bo będą źle komponować z biżuterią... Nie wiem co robić, proszę o radę :) A może właśnie nie będzie takie połączenie bardzo grryzlo? Proszę o odpowiedzi :)

Gość gość
to akurat do wszytskiego bardzo pasuje na spokojnie to :) www.youtube.com/watch?v=glVAzwRFphs

Gość gość
Ja dostałąm od męża pierścionek zaręczynowy z bordowym kamieniem i w niczym mi nie przeszkadza i uwierz,że nie będziesz zwracać uwagę czy faktycznie dany kolor do wszystkiego pasuje:)

Gość peppermint8
Kocham szmaragdy. Ale przyznam ze nigdy nie patrzylam czy oczko pierscionka pasuje do reszty stroju. Kolczyki owszem. Ale do czerni i fioletu szmaragd pasuje :)

Gość gość
Dziękuję za odpowiedzi :)

Gość gość
Wiele osób po prostu nie zwraca na to żadnej uwagi,po prostu kupuje taką biżuterię jaka im się podoba a to rzecz naszego gustu. Ja przynajmniej staram się postawić na dobrą jakość,aby nie był to sztuczny i tandetny plastik,np Staviori ma teraz bardzo fajna kolekcję.

Gość gość
Ja mam pierścionek zaręczynowy z rubinem i nigdy nie zwracałam uwagi na to, czy pasuje mi kolorystycznie do sukienki czy nie. Przecież to pierścionek zaręczynowy, prezent od narzeczonego, nie będę go chować do szuflady tylko dla tego, że akurat ubrałam się na zielono i oczko nie będzie pasować kolorystycznie. No chyba, że ktoś chce mieć duży, krzykliwy pierścionek, chyba bardziej pierścień, który faktycznie rzucać się będzie w oczy z daleka - to wtedy może ktoś zwróci uwagę, że to kolorystycznie nie pasuje. Ale o ile taką normalną, codzienną biżuterię do stroju powinno się dopasowywać, o tyle biżuterii sentymentalnej nie ma co, bo będziemy ją nosić całe życie w końcu. Z innej beczki - Kate Middleton ma przecież pierścionek z szafirem, duży, bardzo widoczny i nie zauważyłam, by jakoś się tym przejmowała a i nie uważam, że widać że ten pierścionek strasznie do czegoś "nie pasuje".

Gość gość
A propo Kate to wg mnie kolorystycznie zawsze pasuje ten Pierścionek do ubrania :) Do stylu nie zawsze wiadomo ze jest on bardzo elegancki i trudno żeby chodziła ciągle taka wystrojona :))

Gość gość
granatowy pierścionek Kate (szafir) pasuje do wszystkiego, bo to bezpieczny kolor zielony szmaragd już niekoniecznie, ale zależy jeszcze jakiej wielkości ten pierścionek, na pewno nie takiej wielkości jak szafir Kate, bo by kosztował chyba tyle co mieszkanie :-P małym szmaragdem ja bym się nie przejmowała !!

Gość gość
Haha tez tak teraz w sumie myślę że przecież nie będzie go aż tak widać, jedynie z bliska będzie widoczny zielony kolorek wiec mogłabym ubierać się jak chce :) dziękuję za odpowiedzi :))