Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewa33213

kto pracuje albo pracował jaka magazynier mam pytanie

Polecane posty

Gość ewa33213

Mój facet pracuje jako magazynier, pracuje na dwie zmiany. Prawie codziennie pracuje 11 godzin, czasami ale bardzo rzadko, zdarza mu się wyjść po 10 h. Zarabia z nadgodzinami jakieś 2.000 zł. Pracuje również w soboty. On twierdzi że wszędzie tak jest, że wszędzie tak się pracuje i zostaje 11 godzin w pracy, że wszędzie tak się zarabia albo i jeszcze mniej. Mówi że mają popierdzielonego szefa który wszystkich wykorzystuje a jak ktoś pójdzie na wolne to często może już nie wracać. On tam, już po dwóch latach pracy zdobył dobrą pozycję i szef już go nie wywali. Dlatego boi się szukać czegoś w innym mieście. Jeśli ktoś pracował na magazynie to niech mi napisze czy faktycznie to jest normalne, czy wszędzie tak jest albo i gorzej???

Gość ewa33213
upupup

Gość ewa33213
wszędzie? To jest normalne? 11 h dziennie za 1.600 +nadgodziny? Na których i tak trzeba być bo jak nie jesteś to i tak cię wywalą.

Gość gość
nie pracowałam jako magazynier, mój mąż również nie ale pracował jako przedstawiciel handlowy więc wiem jak wygląda sytuacja. Magazynier zarabia w tych granicach co napisałaś. Poza tym ponosi odpowiedzialność materialną za towar. Co do nadgodzin to w większości firm to normalka.Tacy pracownicy jak magazynierzy czy kierowcy przynajmniej z reguły dostają za to pieniądze, bo przedstawiciele mogą o tym pomarzyć.

Gość ewa33213
on zarabia 1.600 + nadgodziny, czyli wychodzi mu jakieś 2.000 zł. Namawiam go żeby poszukal pracy w jakimś większym mieście w lepszych warunkach ale skoro piszecie że wszędzie tak jest ... :o

Gość ewa33213
Mi właściwie chodzi tylko o nadgodziny, 11 h dziennie :O to jest jakaś masakra :o gdyby zarabiał chociaż 3.000 zł to ok ale za 2.000 siedzieć tak dzień w dzień :o

Gość gość
Mąż teraz założył własną firmę. Jak się rozkręci to na pewno będzie trzeba zatrudnić magazyniera. Mąż zawsze mówił, że dla dobrego magazyniera nie będzie skąpił. Tylko, że problem jest w tym, że o dobrego magazyniera raczej trudno. Taki pracownik musi utrzymywać stały porządek, być uczciwy i perfekcyjnie znać towar. Nieraz jest tak, że w wielu firmach na magazynie jest syf, są straty w materiałach, towar zostaje źle zapakowany i firma jest rozkradana. W jakiej branży pracuje Twój chłopak? Jest jeden na magazynie czy jest ich kilku?

Gość gość
Czasem 3000zł nie wychodzi nawet dla przedstawiciela a magazynier nigdy nie dostanie więcej bo to przedstawiciele utrzymują firmę

Gość ewa33213
U niego pakuje się towary na sklepy spożywcze. Mój facet jest tam doceniany i wie że ma tam silną pozycję, pracuje ich kilku na jednej zmianie. Ostatnio otworzył oczy właścicielowi skąd biorą się straty na magazynie, jest naprawdę dobrym pracownikiem,szef go nawet po kilku miesiącach pracy awansował na brygadzistę. Ogólenie zajmuje się pakowaniem, przyjmowaniem towarów, odbieraniem zamówień, ustalaniem tras ale to siedzenie 11 godzin :o

Gość ewa33213
Zaczęłam mu ostatnio mówić żeby zaczał szukać czegoś innego, gdzieś gdzie nie będzie musiał tak długo siedzieć, za takie pieniądze. Chcemy się gdzie wyprowadzić i zamieszkać razem, dlatego on nie wie czy trzymac się tej pracy i żebym ja przyjechała do jego miasta mieszkać, czy gdzieś wyjechać w Polskę i szukakc czegoś innego. On twierdzi że nie znajdzie niczego lepszego :/

Gość gość
fcdxza

Gość ewa33213
upupup

Gość jakie on ma wyksztalcenie
i ile ma lat? jaka to czesc polski?

Gość ewa33213
średnie, małopolska, 28

Gość gość
Praca dla magazynierów zawsze będzie, ale można więcej wyciągnąć jeśli macie papiery na wózki widłowe. Fach w reku i konkretne umiejętności bardzo się teraz liczą . Np. na tym blogu http://praca-mazowieckie.pl/ możecie sobie sprawdzić w jakich zawodach najłatwiej o prace a gdzie najwięcej płaca.