Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tatianaiureliusz

oby nam sie udało

Polecane posty

Witam wszystkich jestem nowa,walczę już 6 lat in vitro miałam już 2 razy , wczoraj włożyli mi mrozaczki i czekam , te dwa tygodnie to koszmar każdej z nas ale chciałam opisać coś innego : mam adenomiozę co nie pozwala mi brać nic na przyrost błony bo szybciej rośnie adenomioza niż błona ( dla obu estrofem to pożywka) 8 miesięcy czekałam aż uda mi się wyhodować te endometrium naturalnie nie rośnie najwięcej miałam 3mm, a mój cykl to 35 dni o owu ok 21-23dc, poprosiłam o sprawdzenie cyklu naturalnego , od 1 dnia cylku piłam czerwone wino, jadłam codziennie orzechy brazylijskie oraz zawsze do posiłku coś z ryb, do tego brałam magnez w najwiekszej dawce , acard oraz omega czyli wszystko na raz do tego załatwiłam sobie bez wiedzy mojej pani doktor clostylbegyt i wzięłam go ale nie tak jak każą 2 dnia cyklu tylko zgodnie z moim naturalnym cyklem 9 dnia dopiero wzięłam 1 tabletkę wynik :15 dc endo 2,5 mm , 21 dc endo 5,8 i tak dalej ... sprawdzali mnie codziennie i zawsze było lepiej owu miałam 25 dc endo 9,8mm i tym sposobem wyhodowałam sobie edndo ,wczoraj mogli mi włożyć moje mrozaczki , pisze to po to aby pocieszyć te panie , które mają podobny problem aby mogły spróbować,bo dla nas to najważniejsze , chciałabym aby moje mrozaczki się przyjęły , musimy walczyć wszystkie :)

Gość gość
życzę Ci powodzenia, bo wiem co to znaczy walka o dziecko, ale pamiętaj, że clostilbegyt nie działa na przyrost endometrium, a na stymulacje jajników, jednocześnie endo upośledzając

Gość gość
udało się zobaczyłam wreszcie upragnione 2 kreseczki, 1 beta 157,3 następna 2 dni później 223.06 we wtorek mam 1 usg i marze żeby zobaczyć upragniona fasolkę .Dziewczyny watro wierzyć i próbować , Piszę jako gość do swojego postu bo zapomniałam hasła chyba z tych nerwów przez te 14 dni oczekiwania

Gość gość
super, wszytko bedzie ok!

Gość gość
gratulacje!