Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks a małe piersi

Polecane posty

Gość gość

Co myślicie, czy małe piersi sprawdzają sie w łóżku? (Ja takie mam i nie potrafie rozebrac sie u gory gdyz boje sie jego rozczarowania, ale ostatnio podczas laskotania pozwolil sb mnie wymacac i polaskotac po piersiach i dzieki temu odkryl ze przez piersi mozna mnie bardzo latwo pobudzic, mimo tego nadal wstydze sie rozebrac..)

Gość gość
a co tam cycki cycki nie są ważne

Gość gość
A dlaczego miałyby się nie sprawdzać? Moja była miała małe piersi i uwielbiałem je pieścić, całować, ssać i lizać :) Nie ważne czy piersi są małe czy duże... na pieszczoty reagują podobnie :)

Gość mrokos
Uwielbiam nieduże piersi. Bardziej mnie pociągają niż przysłowiowe wielkie balony.

Nie masz sie co krępować, cycki sa cycki - małe tez sa fajne. A z tego co piszesz to twojemu facetowi to nie przeszkadza. Jak ty sie krepujesz to na start zakładają jakas luźna bluzkę bez stanika, zeby on miał swobodny dostęp. Szybko cię przejdzie krepacja.

Gość gość
A ty myślisz autorko ze chłopak przez stanik nie widzi że masz małe piersi ;) zrzuć go następnym razem... trochę stresu będziesz miała, ale szybko minie i pozbędziesz się tego idiotycznego kompleksu :) najlepszą metodą na pozbycie się kompleksów związanych z ciałem, jest całkowite odkrycie się przed bliską osobą.

Gość gość
Jak się nie ma co się lubi... Dalszy ciąg znamy. ;)

Gość gość
Podbijam

Gość gość
jezeli masz glebokie gardlo i lubisz anal - to cycki beda 3-cia rzecza na jaka facet zwroci uwage, ja tak mialem - laska wyraznie nadrabiala w/w aspektami:) oczywiscie polykala, ale to normalne.

Gość gość
mnie tam cyce nie rajają więc możesz być i deską

Gość gość
Spokojnie, mój mawia: "najlepszy taki biust, co się mieści do ust".

Gość gość
A ja powiem tak...np w skali od 0 do 100 za małe piersi dam -5 ale za fajne jęczenie podczas sexu dam +10....za to ,że będziesz aktywna dam +20.....za namiętnie zrobionego loda dam +30....za to że jesteś inteligentna, z poczuciem humoru itp dam +50 Podsumowując jeżeli jest z Ciebie fajna panna z małym biustem to masz 90 na 100 a inna panna z dużym biustem ale w pozostałych kategoriach wypadająca słabo ma 30 na 100. Teraz sobie odpowiedz na pytanie jak tak naprawdę wpływa Twój biust na ogólną ocenę......

Gość gość
Czyli poprzednik bierze deskę z braku laku nawet jak mu się taka nie podoba :D Z braku laku :D

Gość gość
Czasami odnoszę wrażenie, że niektóre osoby na tym forum mają poziom inteligencji ziemniaka;)

Gość gość
Nie powinno się powiększac bo jak będziesz karmić wtedy będzie Problem.Masaz przez chłopaka powinien wystarczyć a po dzieciach się zwieksza.....Ja czesto pisałam o obecnośc***artnera podczas badań zawsze przy całym badaniu nawet na fotelu.Dużo krytykowało te wpisy.Kobiety często wstydzą sie meża a obcego faceta czasmi zboczonego ginekologa nie to średniowiecze tylko w Polsce mozliwe!!Ginekolodzy gdy jesteś sama sobie pozwalają często za dużo!!!A mamy Prawo Pacjenta ust 2008 r art 21 ktore zapewnia obecność osoby bliskiej nawet w szpitalu podczas badań i zabiegów gdy wyprosza płaci placówka odzkodowanie PACJENTOWI bo on decyduje a nie niedouczony lub zboczony ginekolog.Do tego dodam że to w Polsce jest tylko takie zboczenie ginekologów ze podczas każdej wizyty muszą pchać łapy do pochwy.W cywilizowanych państwach raz się bada pochwę(oczywiscie w obcenościosoby bliskiej lub gdy brak musi być położna a nie sam na sam z pacjentom nie ma takiej obcji) i wpisuje się do kartoteki położenie jajowodów i reszty bo to się nie zmienia.Każde badanie ginekologiczne jest ryzykiem zakazeń nawet brodawczakiem bo rękawiczki chronią tylko lekarza a nie pacjenta!Ja chodze raz na trzy lata zaraz robię cytologię i mąż obceny patrzy by nic nie dotykał potem wkładał palce do pochwy.To samo mąż wspierał porody.