Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

goście weselni

Polecane posty

Gość gość
jestem pewna, że pochodzi z jakiejś patologicznej rodziny lub bardzo biednej, bo na siłę chce coś udowodnić i się przynajmniej anonimowo dowartościować. Taka stara a taka durna. Śmieszne to trochę, ale cóż, trochę mi jej szkoda. Biedna kobieta

Gość gość
jakoś nie zauważyłam, żebyś wypowiadała się w jakiś ponadprzeciętny sposób. I nie pisz, że nie musisz się tutaj dowartościowywać, bo akurat to robisz. Zapewne bieda u Ciebie w domu aż piszczy. Ludzie na poziomie i zamożni nie afiszują się ze swoim bogactwem. Niski poziom sobą reprezentujesz. Żegnam.

Gość Ta od SPA
Nie uważam się za kogoś bogatego.Sam ktoś wyżej napisał, że pobyt w SPA nie jest już jakimś specjalnym luksusem. Pojawiły się tu raczej wpisy młodych panienek, co to niby zarabiają po kilka tys. a ich rodzice kupują im mieszkania i wyprawiają wesela. Ich się ewentualnie czepcie. :P

Gość gość
czym ta baba tak się podnieca? Zachowuje się tak, jakby wyjechała z jakiejś wiochy zabitej dechami i po kilkudziesięciu latach zobaczyła jak życie może wyglądać. Masz rację, ze między nami jest duża przepaść mentalna, bo masz mentalność gimnazjalistki. Dodam, że materialna zapewne również, bo na siłę chcesz coś udowodnić. Żenujące

Gość gość
"Nie uważam się za kogoś bogatego.Sam ktoś wyżej napisał, że pobyt w SPA nie jest już jakimś specjalnym luksusem. Pojawiły się tu raczej wpisy młodych panienek, co to niby zarabiają po kilka tys. a ich rodzice kupują im mieszkania i wyprawiają wesela. Ich się ewentualnie czepcie. jezyk.gif" No tym wpisem pokazałaś poziom, brawo !

Gość gość
nie uważa się niby za kogoś bogatego, a podnieca się tym i tamtym. Kobieto zejdź na ziemię! I dlaczego niby mamy czepiać się tych młodych dziewczyn? Bo rodzice kupili im mieszkanie, czy dają pieniądze na wesele? Co Ciebie to obchodzi? A co Ty byś nie pomogła swoim dzieciom jakby było Ciebie stać? Wydaje mi się, że pomogłabyś, tylko nie zanosi się na to, że będzie Ciebie stać i Tobie rodzice zapewne również nie pomogli. Stąd ta zazdrość.

Gość Ta od SPA
Ok znikam, widocznie za bardzo Wam działam na nerwy, że mnie aż tak atakujecie. Co bym nie napisała i tak będzie źle.Tylko że teraz to Wam topik zniknie. :D

Gość gość
tak to jest, stara kwoka nie może dopuścić do siebie takiej myśli, że niektórym młodym powodzi się lepiej niż jej lub że rodzice umożliwiają swoim dzieciom taki dobry start w dorosłe życie przez pomoc materialną.

Gość gość
Kobieto teraz są zupełnie inne czasy. Co Ty siebie porównujesz do tych młodych dziewczyn? Przecież to śmieszne! Zapewne dzielą Was ze dwie dekady. Jak widać na starość nie każdy musi zmądrzeć.

Gość gość
jaki miałam ubaw gdy to czytałam :D ta wszechwiedząca kobieta 30 + jest jakaś niepoważna

Gość gość
Uważaj żeby te młode dziewczyny nie okazały się lepszymi pracownikami od Ciebie, bo jeszcze Ciebie zwolnią!

Gość gość
wiek 30 lat ślub 13 lat temu 30-13= 17 lat gdy wyszła za mąż! Toż to jakaś patologia :/

Gość gość
u m nie w rodzinie wystąpił wiersz z humorem w zaproszeniu, ALE ni było w nim ani słowa o pieniądzach, prezentach.. po prostu wierszyk o parze mlodej aby urozmaicić zaproszenie :)

Gość gość
"Pojawiły się tu raczej wpisy młodych panienek, co to niby zarabiają po kilka tys. a ich rodzice kupują im mieszkania i wyprawiają wesela. Ich się ewentualnie czepcie." Tym wpisem pokazała co boli ją najbardziej :)

Gość gość
17:37 fajny pomysł z takim wierszykiem. Ja nie wyobrażałam sobie wkładać do zaproszeń jakieś karteczki, które sugerują jakich prezentów oczekujemy. Wg mnie i narzeczonego jest to bardzo niekulturalne. Postawiliśmy na piękne zaproszenia, proste, ale bardzo ładne. Wszystkim się podobały, każdy gość był zachwycony i mówili, że jeszcze nigdy tak pięknych zaproszeń nie otrzymali:)

Gość gość
moje wesele odbędzie się za kilka tygodni, goście już zaproszeni. Zapraszamy oczywiście również dzieci, wszyscy byli zadowoleni, że nie pominęliśmy małych gości. Niektórzy potwierdzili, że przyjdą z dziećmi, inni że bez. Trochę wyprowadziła mnie z równowagi bratowo mojego narzeczonego. Zapytała czy na weselu będzie opiekunka dla dzieci, bo ona nie wie czy może zabrać swoje dziecko. Dodała, że jeśli decydujemy się zapraszać rodziców z dziećmi, to nietaktem byłoby nie zapewnić dzieciom opieki podczas wesela, bo przecież rodzice też chcą się pobawić. Na początku nawet nie wiedziałam, co jej odpowiedzieć! Szczęka mi opadła :/ Oczywiście powiedziałam, że nikogo nie będzie do opieki i jeśli rodzice decydują się zabrać dzieci, to muszą się nimi sami zająć. A ona na to odpowiedziała tylko - AHA i że zastanowi się jeszcze i da znać. Tyle tylko że termin potwierdzania przybycia minął wczoraj! I jak tu się nie denerwować. Ona nigdy za mną nie przepadała, było to widać, chociaż starała się tego nie okazywać. Pewnie dlatego, że jestem od niej młodsza o 15 lat. Pytałam się narzeczonego czy na ślubie jej i jego brata była taka "niańka - animatorka" no i oczywiście nie było :/ na innych weselach w jego rodzinie także. Co za baba :/

Gość gość
no to faktycznie zachowała się chamsko

Gość gość
dodam, że wesele odbędzie się w restauracji najlepszego hotelu w moim mieście, pokoje również zarezerwowaliśmy tam dla gości. Narzeczony opowiadał, że goście po weselu jego brata podobno w namiotach spali :/

Gość gość
no i kłóćcie się tutaj dalej, że goście weselni tacy wspaniali, tylko Państwo Młodzi niewdzięczni. szkoda gadać !

Gość gość
Moja siostra zaprosiła na wesele taką znajomą z dziećmi (miała ich 3). Zapłaciła za nich wszystkich 1500 zł - 300 zł/osoba, bo dzieci nie załapały się na zniżkę (bliźniaki po 11 lat i jedno 13). W prezencie dali im 300 zł i jeszcze obrabiała mojej siostrze tyłek do innych wspólnych znajomych, że moja siostra z mężem tak dużo osób zaprosiła, bo liczyli na dużo kopert!

Gość gość
ile ludzi, tyle opinii. u mnie też wesele super się udało, robiliśmy wizytówki, gdzie kto ma siedzieć, fajna sala, przyjemna muzyka, jedzenie dobre i full ale i tak znalazły sie takie które bezpośrednio do mamy mojego meza gadaly ze muzyka nie taka, ze filizanki na herbate i kawe niedomyte itd. innym nie pasowaly osoby kolo ktorys siedzieli. nie dogodzi sie. najwazniejsze ze mi pasowalo i nie zapomne tego dnia do konca ... :)

Gość gość
Jak rozmieścić gości przy weselnym stole? Przede wszystkim szybko i wygodnie. Dzięki tej stronie zrobisz bez kreślenia przepisywanie na kolejne kartki. http://goscieweselni.pl