Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

DZIEWCZYNY jakiej marki buty uwazacie za najbardziej solidne i dobrej jakosci

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

bo ja kupilam buty gino rossi na promocji za 300z艂 ze sk贸ry i kosztowaly pierwotnie 600zl ale to syf...skarpetki mi farbia od nich i w ogole jakosc nie najlepsza.... a moj facet kupil wojasa buty i ma juz 6 lat i nic sie nie dzieje z nimi mimo ze zamszowe. jakie marki butow polecacie bez skrupu艂ow?zeby jakosc byla dobra i nie rozlecialy sie te buty zaraz dodam od siebie ,ze kiedys w liceum kupilam sanda艂y u takiego dziadka na targu za 20 z艂otych i mam je do dzis a chodze w nich 10 lat i nic sie nie stalo z nimi...:) a w ccc jakies balerinki kupilam 6 lat temu za 60 z艂 i na sile chcialam je juz zniszczyc i nic ..nieraz sie trafi dobre buty tanie a te drogie to syf...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
powiem tak kupi艂am Ry艂ko i letnie sanda艂y i zimowe by艂y super tnz s膮 super natomiast kupi艂ma w ccc jenny faris czy cos takiego okropne s膮 nie mozna w nich chodzi膰 piek膮 gniot膮, a kupi艂am w ccc Lasocki i sa ok

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
z takich tanich w艂a艣nie lasocki bardzo sobie chwal臋, naprawde tani but, a dobry. Potem ecco

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
najlepsze to uryno艂y turystyczne :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie ma lepszych niz firmy wojas najlepsza jakosc i na lata buty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zdecydowanie wojas. buty nie do zdarcia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
RY艁KO LEPSZE

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
6 lat buty? Masakra. Moda si臋 zmienia, inne noski, inne obcasy, a on z********a 6 lat. :-) Szkity ci si臋 poc膮, to i but farbuje. Ja kupuj臋 g艂贸wnie Gino Rossi, bo ma kopyto idealne dla mojej stopy. Od lat kupuj臋 te偶 Bagatt, czasem Venezia. Mam te偶 dwie pary Ry艂ko. Innych nie pr贸bowa艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
HEHE CCC TO SYF

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tylko buffalo

Udost臋pnij ten post

Najlepsze s膮 takie z najwy偶szej p贸艂ki, ja najbardziej preferuj臋 Lorenzi i z w艂asnego do艣wiadczenia wiem, 偶e s膮 lepsze i wygodniejsze od Louboutina. Z tych tanich but贸w to najlepsze wg mnie Buffalo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
oj z tym wojasem to przesada. moj ch艂opak kupi艂 te :www.wojas.pl/produkt/13244 nie chodzi w nich specjalnie czesto a i tak sie zniszczy艂y

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Chodze teraz w butach wojasa, masakra jakas, niewyprofilowane dobrze, noga sie meczy, rowniez potykam sie na ulicy bo sie wykrecaja a letnie nie dalo sie latem nosic, lepsze rylko, bardzo wygodne, ccc gowno-twarde sztywne, dichman jakis koszmar, gino rossi racja farbuja i model wioswnny botek nie moglam wlozyc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 August the 1st
Do Wojasa, Ry艂ko i Badury w og贸le nie wchodz臋. Buty s膮 twarde, z bardzo twardej sk贸ry, podeszwy jak ska艂y w og贸le si臋 nie zginaj膮. Poza tym obs艂uga beznadziejna (szczeg贸lnie w Ry艂ko). W Badurze ceny jak z kosmosu, nie mo偶na odda膰 towaru tylko ewentualnie wymieni膰. W tych czasach to jaka艣 pora偶ka. Kiedy艣 kupowa艂am w Venezi, ale p贸zniej przesta艂am bo by艂a coraz gorsza jako艣膰, skusi艂am si臋 1,5 roku temu na buty za 500 z艂 i od tamtego czasu zepsu艂 mi si臋 zamek i podeszwa si臋 odklei艂a. Nie wejd臋 ju偶 tam nigdy. Ostatnio kupi艂am w gino rossi sanda艂ki. S膮 do艣膰 wygodne i maj膮 mi臋kk膮 sk贸r臋 i podeszw臋, ale podeszwa si臋 艣ciera (nie jest ze sk贸ry). Naprawd臋 jest coraz mniej sklep贸w z dobrymi butami. W tym roku kupi艂am sobie buty w sklepie flippo - kozaki zimowe i nie powiem s膮 solidne i dobrze wykonane. Najbardziej jednak lubi臋 buty z Calvina Kleina, mam te偶 jedne z Anne Klein - te s膮 absolutnie nie do zdarcia mimo, 偶e s膮 lakierowane.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zgadzam sie ze obsluga wojas jedt beznadziejna, oszukaly mnie ze botki sa z wiosennej kolekcji- kupilam, okazalo sie ze sa z kolekcji jesien 2013- bylo mi bardzo przykro ze mnie oszukala, podlosc

Udost臋pnij ten post