Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DZIEWCZYNY jakiej marki buty uwazacie za najbardziej solidne i dobrej jakosci

Polecane posty

Gość gość

bo ja kupilam buty gino rossi na promocji za 300zł ze skóry i kosztowaly pierwotnie 600zl ale to syf...skarpetki mi farbia od nich i w ogole jakosc nie najlepsza.... a moj facet kupil wojasa buty i ma juz 6 lat i nic sie nie dzieje z nimi mimo ze zamszowe. jakie marki butow polecacie bez skrupułow?zeby jakosc byla dobra i nie rozlecialy sie te buty zaraz dodam od siebie ,ze kiedys w liceum kupilam sandały u takiego dziadka na targu za 20 złotych i mam je do dzis a chodze w nich 10 lat i nic sie nie stalo z nimi...:) a w ccc jakies balerinki kupilam 6 lat temu za 60 zł i na sile chcialam je juz zniszczyc i nic ..nieraz sie trafi dobre buty tanie a te drogie to syf...

Gość gość
powiem tak kupiłam Ryłko i letnie sandały i zimowe były super tnz są super natomiast kupiłma w ccc jenny faris czy cos takiego okropne są nie mozna w nich chodzić pieką gniotą, a kupiłam w ccc Lasocki i sa ok

Gość gość
z takich tanich właśnie lasocki bardzo sobie chwalę, naprawde tani but, a dobry. Potem ecco

Gość gość
najlepsze to urynoły turystyczne :P

Gość gość
nie ma lepszych niz firmy wojas najlepsza jakosc i na lata buty

Gość gość
zdecydowanie wojas. buty nie do zdarcia

Gość gość
RYŁKO LEPSZE

Gość gość
6 lat buty? Masakra. Moda się zmienia, inne noski, inne obcasy, a on z********a 6 lat. :-) Szkity ci się pocą, to i but farbuje. Ja kupuję głównie Gino Rossi, bo ma kopyto idealne dla mojej stopy. Od lat kupuję też Bagatt, czasem Venezia. Mam też dwie pary Ryłko. Innych nie próbowałam.

Gość gość
HEHE CCC TO SYF

Gość gość
tylko buffalo

Najlepsze są takie z najwyższej półki, ja najbardziej preferuję Lorenzi i z własnego doświadczenia wiem, że są lepsze i wygodniejsze od Louboutina. Z tych tanich butów to najlepsze wg mnie Buffalo.

Gość gość
oj z tym wojasem to przesada. moj chłopak kupił te :www.wojas.pl/produkt/13244 nie chodzi w nich specjalnie czesto a i tak sie zniszczyły

Gość gość
Chodze teraz w butach wojasa, masakra jakas, niewyprofilowane dobrze, noga sie meczy, rowniez potykam sie na ulicy bo sie wykrecaja a letnie nie dalo sie latem nosic, lepsze rylko, bardzo wygodne, ccc gowno-twarde sztywne, dichman jakis koszmar, gino rossi racja farbuja i model wioswnny botek nie moglam wlozyc

Gość August the 1st
Do Wojasa, Ryłko i Badury w ogóle nie wchodzę. Buty są twarde, z bardzo twardej skóry, podeszwy jak skały w ogóle się nie zginają. Poza tym obsługa beznadziejna (szczególnie w Ryłko). W Badurze ceny jak z kosmosu, nie można oddać towaru tylko ewentualnie wymienić. W tych czasach to jakaś porażka. Kiedyś kupowałam w Venezi, ale pózniej przestałam bo była coraz gorsza jakość, skusiłam się 1,5 roku temu na buty za 500 zł i od tamtego czasu zepsuł mi się zamek i podeszwa się odkleiła. Nie wejdę już tam nigdy. Ostatnio kupiłam w gino rossi sandałki. Są dość wygodne i mają miękką skórę i podeszwę, ale podeszwa się ściera (nie jest ze skóry). Naprawdę jest coraz mniej sklepów z dobrymi butami. W tym roku kupiłam sobie buty w sklepie flippo - kozaki zimowe i nie powiem są solidne i dobrze wykonane. Najbardziej jednak lubię buty z Calvina Kleina, mam też jedne z Anne Klein - te są absolutnie nie do zdarcia mimo, że są lakierowane.

Gość gość
Zgadzam sie ze obsluga wojas jedt beznadziejna, oszukaly mnie ze botki sa z wiosennej kolekcji- kupilam, okazalo sie ze sa z kolekcji jesien 2013- bylo mi bardzo przykro ze mnie oszukala, podlosc