Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile schudły mamy z nadwagą po ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Witam, pytanie jak w temacie, piszcie ile przytyłyście i ile udało się później zrucić?

Gość hhhhahahhakkkk
jak zaszlam w ciaze wazylam 67,rodzilam z waga 70,po ciazy mam 60.To nie byla zadna nadwaga,ale teraz lepiej wygladammusze przyznac.

Gość gość
ja przy 175 przed ciążą ważyłam 66kg ( to otyła nie byłam) :P w ciąży przytyłam 30kg !!! :( jestem 4 miesiące poporodzie i wagę już mam jak z przed ciąży :D diet nie stosowłam, karmie piersią - może to coś daje.

Gość gość
O ja też w pierwszej ciązy przytyłam ponad 30kg a startowałam z około 62 przy wzroście 174, jednak tak szybko nie schudłam, gratulacje:) schudłam w jakieś 1,5roku i podobno wyglądałam lepiej niż przed porodem ale ile kg nie pamiętam, ostatnie dwa lata to waga około 68kg a teraz druga ciąża, zobaczymy jak będzie, też sporo przytyłam i nadal tyje, ale nie tyle co w pierwszej

Gość gość
Nic. Nadal są grube.

Gość gość
przed ciaza wazyłam 65 kg. prztyłam 18 kg :/ zostało mi 5 kg :( nie karmilam piersia. teraz jestem w drugiej ciazy, jutro zaczynam 24 tc mam 3,5 kg na plusie. nie tyje tak jak w pierwszej ciazy, bardziej uwazam na to co jem.