Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minia8888

Navington GALEON wózek wart polecenia? Proszę o opinie.

Polecane posty

Gość minia8888

Witam wszystkich bardzo serdecznie :) Jestem na etapie poszukiwania wozka dla dziecka, które przyjdzie na świat pod koniec sierpnia br. Na rynku istnieje mnóstwo wózków, jednak jako ze nigdy nie mialam stycznosci z wozkami- nie mam pojęcia, ktory wybrac :( W obecnej chwili jestem zainteresowana Navingtonem Galeon. Czy jest tu ktos kto używał bądź uzywa owego wozka? Jakie są wasze opinie na ten temat? A moze polecacie zupelnie inny wozek? Dodam, ze mieszkam w miescie z niezbyt ladnymi chodnikami, jak rowniez to, ze wozek bedzie uzywany na spacerach np po lesie (rowniez w zime). Zalezy mi rowniez na tym aby byl dosc lekki i stosunkowo latwy w prowadzeniu :) Z gory dziekuje za odpowiedź.

Gość okropnamatka
wiesz co, fajny wozek u mnie w miescie bardzo modny i mi się tez bardzo podoba choć ja miałam mutsy choć później zalowalam ze nie kupiłam tego o którym piszesz moim zdaniem jedyny minus to dość mala gondola, 6 mcy ci wypadnie na luty i będziesz wtedy kombinować już z przejściem na spacerówkę bo dziecko będzie za duże. Generalnie lepsza zimą jest gondola i najlepiej żeby dziecko jak najdłużej nią jeździlo jeśli chodzi o te miesiące zimowe. Zastanow się jeszcze nad wieksza gondolą. Widzialam kiedyś w parku taki wozek chyba marita czy jakos tak, bardzo duza gondola z podnoszonym oparciem w srodku. A tak w ogole to na wiosne kupisz lekka spaceroweczkę :)

Gość minia8888
Okropnamatka dziękuje za opinie. Wieksze gondole z tego co wiem maja wózki emmaljunga ale wizualnie wyglądają znacznie gorzej :) Czy jest ktoś jeszcze kto moze wypowiedziec sie na temat ww wozka?

Gość gość
Witaj! Moj synek przyszedł na świat w listopadzie i szukałam porządnego wózka z obszerną gondola i wybór padł na Galeona. Sprawdził sie super. Gondola idealna na zimę, dziecko ma dużo miejsca. Stelaż łatwy w rozkładaniu, nie miałam ani razu awarii. Potem służył nam długo na spacerowce. Naprawdę nie mogę się do niczego przyczepić. U mnie na osiedlu był plac budowy, drogi w remoncie itp. Stelaż na wahaczach więc fajnie buja. Nie jest sztywny. Praktycznie wózek sprawdził się w 100 procentach no i nie wygląda tandetnie. Aha. Super ze do stelaża można dołożyć fotelik Maxi Cosi.