Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Produkty ziaja dla noworodkow i niemowlat... Wasze opinie

Polecane posty

Gość gość

Witam dziewczyny czy mozecie cos napisac o produktach ziajki dla noworodkow i niemowlat? :)

Gość gość
Nie lubię produktów ziaji, zarówno tych dla dorosłych, jak i tych dla dzieci. Mają kiepskie składy.

Gość gość
rewelacyjne...ale ja ich sama używam! krem do twarzy dla niemowląt ziajka jest świetny, doskonale nawilża, nie uczula (a ja mam z tym ielkie problemy), świetnie pachnie..tak samo żele i szampony

Gość gość
Z tegl co sie orientuje wiekszosc produktow zajki jest dla niemowlat starszych. Dla noworodkow czyli od pierwszego dnia zycia jest ich zdecydowanie mniej. Zastanowilabym wiec co laduja do tych kosmetykow. Ja z ziajki stosuje jedynie szampon na ciemieniuche bo corka ma sklonnosc. Pozbylysmy sie juz a ten szampon pomaga w zapobieganiu. Mam tez probki plynu do kapieli i jakigos zelu ale jest napisane ze po 6 miesiacu, wiec jeszcze troche. Ja ze swojej strony poleczm nivea - wszystko oprocz kremu do pupy na odparzenia, bo ten jest beznadziejny przez swoja konsystencje:-)

Gość gość
Dziekuje za odpowiedzi :) Jestem w 27 tygodniu ciazy i pomalu zbieram informacje na temat kosmetykow dla maluszkow :)

Wejdź sobie na blog srokao i poczytaj, dziewczyna analizuje składy kosmetyków dla dzieci.

Gość gość
A my lubimy ziajkę, płyn natłuszczający do kąpieli jest super od pierwszego dnia, teraz mamy szampon, mydło i żel do kąpieli, też są fajne. Jest też fajny krem łagodzący z pantenolem. Jedyne co nam nie podpasowało to krem ochronny do buzi, ciężka konsystencja.